You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uzman
RE: SOHBET MEYDANI :)
Forumdan giden gidene neredeyse forumda üye kalmayacak gülücük
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Mesela kim gitti shamil sayar mısın? Tek tek ama ..bekliyorum..konu kapandıkça konuyu açıp açıp duruyosunuz ..kimler gitti mesela..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-04-2014, Saat:09:16 PM, Düzenleyen: Mihman.
Uzman
Böyle konuşmaya devam edersen zaten kimse kalmaz forumda
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Ortamı germe niyetli laf atınca ortaya birşey olmuyor, biz cevap verince mi birşey oluyor..şimdi senin şu meydana yazdığın " forumdam giden gidene " ifadesini kullanmanın zamanı mı? Öğlen açılan ve kapanan muhabbeti, şimdi tekrar açmanın ne anlamı var? Amaç nedir yani söyler misin?! Valla çok şükür daimi üyelerimiz var, üye psikolojisinide bilirim nihayetinde ben damdan düşme mod olmadım, bende üyeydim ve hala üyeyim, siz ifadelerinize dikkat edinki bizde cevap vermek durumunda kalmayalım..
Ha bu arada giden gidene dedin ya , hallacı mansur yani abdulvedud senin yaptığın yorumlar üzerine gitme kararı verdi..bide bizi suçlama..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-04-2014, Saat:09:58 PM, Düzenleyen: Mihman.
Uzman
Ortamı germe niyetim yoktu.son zamanlarda forumdan giden arkadaşlar olduğu için böyle bir espri yaptım . ama maalesef yine altta kalmamak için yine ters cevap verdiniz.ve yine sert uslupla cevap verdiniz.şaka yollu bir şeyler yazsaydınız bende şuan bunları yazmış olmayacaktım .öğlen açılan muhabbeti okudum . redkit 40 yaşlarında bir insan . ve size hakaret ettiğini de görmedim . sadece “balıklama atladın” diye bir söz kullandı . onun dışında hakarete varan sözler kullandığını görmedim .40 yaslarında abimiz olan bir kişiyle maalesef çok sert bir uslupla konutsunuz.sanki yaşınıtınızla konuşuyor gibi.siz ondan yaşça baya küçüksünüz.alttan alabilirdiniz.ama maalesef çok şaşırdım o sözleri okuyunca .siz sütten çıkmış ak kaşık gibi şimdi de hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsunuz .
Abdulvedudun benim yaptığım yorumlar üzerine çıktığını tahmin ediyordum zaten.herkes aynı düşünceye , fikre sahip değil .benim sevdiğim kişileri o sevmiyordu . onun sevdiği kişileride ben sevmiyordum.forumda düşüncelerini , paylaşımlarını beğenmediğim insanlar var . eğer ispatlayabileceğim yanlış paylaşımlar görüyorsam bunlara elbette yorumu , eleştirimi yaparım .ona bakarsanız abdulvedudda benim paylaşımlarıma olumsuz yorumlar yapıyordu .o zaman bende gitseydim .ayrıca ben kimseyede hakaret etmedim .
Üyeler hep sizin istediğiniz gibi olamıyor maalesef.bazen kendilerine yanlış yapıldığını , dikkate alınmadıklarını düşünebiliyorlar.işte o zaman o anda üyelerin üzerine daha fazla gitmemelisiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-04-2014, Saat:10:15 PM, Düzenleyen: shamil.
.
Hmm o zaman neymiş forumdan gidişleri yönetime mal etmeyecekmişiz..Forumdan giden gidene derken bu kadar rahat ifadeler kullanmayacakmışızki sebep bizzat kendimizde olabilirmişiz..o zaman bizde sana tepkili olalım senşn yorumun üzerine üyemizi kaybettik diye ?! Olur mu bu ?

Bahsettiğin şahıs her zaman için sert üslup kullandı, sen üye olmadan öncede öyleydi..abidir dedik hürmet gösterdik..ama durup durup ortalığı bulandırmasıda onun yaşına yakışmıyor..yaşça benden büyük ise çocukça tavırlar sergilememeli idareci olmalı..ama biz sürekli bunu yapmaya çalıştık nihayetindede böyle oldu..herneyse uzatmayacağım daha fazla.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-04-2014, Saat:10:23 PM, Düzenleyen: Mihman.
Uzman
yahu ben zaten forumdan giden gidene derken sizin yüzünüzden gittiler mi dedim gülücük bir sebeple gittiler işte , sizin yüzünüzden gittiler demedim ki .abdulvedudun yorumları da benim hoşuma gitmiyor , şimdi bende mi gideyim bunu anlatmaya çalışıyorum .

tavsiye:eğer üyeler hakarete varan sözler kullanmıyorsa onları idare etmeye çalışın derim ben . çünkü siz yönetici , o da yönetilendir . . .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
isteyen gider isteyen gelir herkes kendi bilir. uyelerimiz bizim icin degerli fakat kimse gitmesin diye de taviz vercek halimiz yok. insanlar baskasina hakaret etmeyi kotulemeyi istedigimi yazarim fikri olarak benimsedikce degismez bu. kimsenin kimsenin fikrine tahammulu yok anlayisi yok saygisi da yok maalesef. herkes istiyor ki ben istedigimi yaziyim.kimse bana karismasin. uyarinca da isine gelmiyor
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
bende diyorum ki hakaret olmadığı sürece kimseyle kötü olmaya gerek yok . . .
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.