Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
SOHBET MEYDANI :)
SOHBET MEYDANI :)
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Ha bu arada giden gidene dedin ya , hallacı mansur yani abdulvedud senin yaptığın yorumlar üzerine gitme kararı verdi..bide bizi suçlama..
Abdulvedudun benim yaptığım yorumlar üzerine çıktığını tahmin ediyordum zaten.herkes aynı düşünceye , fikre sahip değil .benim sevdiğim kişileri o sevmiyordu . onun sevdiği kişileride ben sevmiyordum.forumda düşüncelerini , paylaşımlarını beğenmediğim insanlar var . eğer ispatlayabileceğim yanlış paylaşımlar görüyorsam bunlara elbette yorumu , eleştirimi yaparım .ona bakarsanız abdulvedudda benim paylaşımlarıma olumsuz yorumlar yapıyordu .o zaman bende gitseydim .ayrıca ben kimseyede hakaret etmedim .
Üyeler hep sizin istediğiniz gibi olamıyor maalesef.bazen kendilerine yanlış yapıldığını , dikkate alınmadıklarını düşünebiliyorlar.işte o zaman o anda üyelerin üzerine daha fazla gitmemelisiniz.
Bahsettiğin şahıs her zaman için sert üslup kullandı, sen üye olmadan öncede öyleydi..abidir dedik hürmet gösterdik..ama durup durup ortalığı bulandırmasıda onun yaşına yakışmıyor..yaşça benden büyük ise çocukça tavırlar sergilememeli idareci olmalı..ama biz sürekli bunu yapmaya çalıştık nihayetindede böyle oldu..herneyse uzatmayacağım daha fazla.
bir sebeple gittiler işte , sizin yüzünüzden gittiler demedim ki .abdulvedudun yorumları da benim hoşuma gitmiyor , şimdi bende mi gideyim bunu anlatmaya çalışıyorum .tavsiye:eğer üyeler hakarete varan sözler kullanmıyorsa onları idare etmeye çalışın derim ben . çünkü siz yönetici , o da yönetilendir . . .
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi