You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
Cvp: SOHBET MEYDANI :)
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Hayâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şimdi bu şakamıydı.bana böle bişey yapsaydınız asla konuşmazdım sizle.gerçi hayayı tanımıyorum ama olsun.böle şaka mı olur ya.

Ya ben daha hafifini ö.mden halletmeyi düşünüyordum. Buraya ö.m kutusunu boşaltması için bi uyarı gönderdim. Baktım SAHRA abla bana şaka olayı gönderdi. Ne yapalım dedik, güzel şaka olsun dedi. Ağır olsun dedi. Tamam dedim gönderdim. Ben itiraf etmeseydim Sahra Abla sürdürecekti : ) Ve Esra Bacıyı çok merak ediyorum Nerede ki şimdi?iyiSmile

VesseLam

yandınızın resmidir benden sölemesi

YANIKLAR KOKAN KAÇ DEFA YANABİLİR BAŞKA??? böğğgülücük ÖZLEDİM Kovmasını dahi. Sessiz kalmasa iyi olacak. Yoksa bu defa benim kalbim kırılacak..
KIz evi naz evi dediysek te bu kadar değil haa ban
VesseLam

Heceye sığamayan, üç harfe kaydolan bir nefesim sadece.
Tamam tamam. Yorulma düşünmekten. Senin de çok iyi bildiğin gibi
Sadece "H İ Ç" im ben...
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şimdi bu şakamıydı.bana böle bişey yapsaydınız asla konuşmazdım sizle.gerçi hayayı tanımıyorum ama olsun.böle şaka mı olur ya.

Ya ben daha hafifini ö.mden halletmeyi düşünüyordum. Buraya ö.m kutusunu boşaltması için bi uyarı gönderdim. Baktım SAHRA abla bana şaka olayı gönderdi. Ne yapalım dedik, güzel şaka olsun dedi. Ağır olsun dedi. Tamam dedim gönderdim. Ben itiraf etmeseydim Sahra Abla sürdürecekti : ) Ve Esra Bacıyı çok merak ediyorum Nerede ki şimdi?iyiSmile

VesseLam

YANIKLAR KOKAN KAÇ DEFA YANABİLİR BAŞKA??? böğğgülücük ÖZLEDİM Kovmasını dahi. Sessiz kalmasa iyi olacak. Yoksa bu defa benim kalbim kırılacak..
VesseLam

orasını şaka yapmadan önce düşüncektiniz.sen saharaya nasıl alet oldun bakimgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
hiç şakaya benzemiyor ya

öyle diyosanız bize inanmak düşer kihkihSmile
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-05-2008, Saat:11:28 PM, Düzenleyen: Nizam-ül Mülk.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>

VesseLam

VesseLam

orasını şaka yapmadan önce düşüncektiniz.sen saharaya nasıl alet oldun bakimgülücük

gitmeyin kızın üstüne

o küçük bi şaka yapcaktı be büyük olsun didim

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gözün aydın keklendinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkihkihSmilekarizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: SOHBET MEYDANI :)
ya esra şakaydı biliyon dimiSad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
selam arkadaşlar çok şükür oldu şu geri zekalı net ohhhh bee gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
noldu kız ofladın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
içimden geldı ne bılım kızım sohbete baksana ya hasta ettın adamı heeeee Kizgin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.