Biz SAHRA ABLAYLA anlaşıp ESRA Bacı'ya bi şaka yapalım dedik. RAHATSIZLIKTAN ÖTÜRÜ ÖZÜR DİLERİZ. FAKAR ŞAKAZEDEMİZ HALA ORTALIKLARDA YOK. himmmmmm

İSMİM SEVDE YARDIMCI iyi
himssss
VesseLam
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

himssss
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız yok o kırılmaz ne taş kalplidir ooo
Hayâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız yok o kırılmaz ne taş kalplidir ooo
Kalp konusunda hassasım abla. Okumadın mı yazdıklarını bayağı etkilenmiş. Beni de hemence kovdu yani : )
VesseLam

hahahahahahaa
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız yok o kırılmaz ne taş kalplidir ooo
Kalp konusunda hassasım abla. Okumadın mı yazdıklarını bayağı etkilenmiş. Beni de hemence kovdu yani : )
VesseLam
pişman olacakhahahahahahaahahahahahahaa

zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şimdi bu şakamıydı.bana böle bişey yapsaydınız asla konuşmazdım sizle.gerçi hayayı tanımıyorum ama olsun.böle şaka mı olur ya.

Hayâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şimdi bu şakamıydı.bana böle bişey yapsaydınız asla konuşmazdım sizle.gerçi hayayı tanımıyorum ama olsun.böle şaka mı olur ya.
Ya ben daha hafifini ö.mden halletmeyi düşünüyordum. Buraya ö.m kutusunu boşaltması için bi uyarı gönderdim. Baktım SAHRA abla bana şaka olayı gönderdi. Ne yapalım dedik, güzel şaka olsun dedi. Ağır olsun dedi. Tamam dedim gönderdim. Ben itiraf etmeseydim Sahra Abla sürdürecekti : ) Ve Esra Bacıyı çok merak ediyorum Nerede ki şimdi?iyi
VesseLam
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.