Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
SOHBET MEYDANI :)
SOHBET MEYDANI :)
Alıntı:ne diosun sen yaaa suç mu kardeşim cinsiyet sormakk bu konuyu hangi akla hizmet buraya taşıosun.
Burda konuşulacak olsa bizde topiç açardık heraldee
Hayâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bana ö.m. atan syn Esra hanım, lütfen özel msj kutunuzu boşaltın ve haber verin. Size gerekli cevabı yazamıyorum...
VesseLam
iLK SAYFALARA BAKARSANIZ YETERLİ CEVABI ALIRSINIZ! Hitap şekli ne zamandan beri değişti? Kardeşim arkadaşım demeye diliniz mi el vermiyor aklınız mı!
Evet sizin yaptığınız apaçık bi terbiyesizlik! Belki sorunluyum belki hassas olduğum nokta! Ama siz karşınızdakini düşünmeden hareket ediyorsunuz! EVET DÜŞÜNMEDEN!
VesseLam
Heceye sığamayan, üç harfe kaydolan bir nefesim sadece.
Tamam tamam. Yorulma düşünmekten. Senin de çok iyi bildiğin gibi
Sadece "H İ Ç" im ben...
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA KARDEŞİM ÖZRÜ BÜYYÜTMA BU KADAR
sİZİNLE MSNDEN görüşebilir miyiz Sahra Hanım! Belki o zaman anlayabilirsiniz beni
VesseLam
Sadece "H İ Ç" im ben...
Hayâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA KARDEŞİM ÖZRÜ BÜYYÜTMA BU KADAR
sİZİNLE MSNDEN görüşebilir miyiz Sahra Hanım! Belki o zaman anlayabilirsiniz beni
VesseLam
CİNSİYETİNİ SÖYLE ALİM YOKSA BEN ERKEK SİNEK BİLE SOKMUYORUM MSNYE
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA KARDEŞİM ÖZRÜ BÜYYÜTMA BU KADAR
VesseLam
CİNSİYETİNİ SÖYLE ALİM YOKSA BEN ERKEK SİNEK BİLE SOKMUYORUM MSNYE
BENİMLE KONUŞTUKTAN SONRA ANLAYACAKSINIZ LÜTFEN EKLEYİN VE NASIL BİR KIRGINLIK YAŞATTIĞINIZI BİLİN..
Bu arada ESRA HANIMIN hala post kutusu dolu ve msj yazamıyorum!
VesseLam
Sadece "H İ Ç" im ben...
Ve onda hakkımın kalmadığını da söylerek Allah'a Emanet Olunuz
Ve İNSANLAR ASLA ANLAMAYACAKLAR..!
Büyük Suskunluklarla ...
VesseLam
Sadece "H İ Ç" im ben...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi