You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

.
RE: SOHBET MEYDANI :)
Yazıyorum :D birde bugün nazenine paylaştığı konulardan çok rep verdim...ama tuhaf bana az rep hakkımı verildi yoksa :D milletinki öyle değil..
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Kalemşör hocam...bugün birşey oldu aklıma takıldı sorma gereği hissettim...işyerinde namaz kılacakken açıkcası söylemiyorum...Bugün ikindi namazına çıkarken arkadaşım sordu arkadaşımla konuşacağım diye çıktım dışarı...ama namaza gitmek vardı aklımda...açıkcası bu sözüm yalan mı olmuş oldu...?daha sonra yolda arkadaşımı da aradım yalan olmasın diye...ne yapmam gerekir bundan sonra giderken...
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
sorun biraz mücmel geldi bana tam olarak anlayamadım. -arkadaşınla konuşmak için dışarı çıktın ama niyetin namaza gitmekti- burada yalana sebep olabilecek bir şey yok. namaz niyeti ile çıkarsın namazla beraber başka yapmam gerekenleri de yaparsın. bunda bir mahsur yok.
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
Namaz için disari cikiyor, niyeti namaz kilmak ama arkadaş ima gidiyorum diyor,, bunda bir sknti var mi diye soruyor diye anladım ben..

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.