You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: SOHBET MEYDANI :)
Nbr Zeynogülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
hocam rep bitti gülücük burdan yazayım.. yine bir kaç bölümden aldık.. şu an sadece kontrole gidip geliyor ancak bu zaman kaybı değilmi? ben buna çok kızıyorum ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Hocam genel durumuna ne diyorlar peki drlar?
Hocam zaman kaybı denmez mevcut tedavinin ilerleyişi için etkinliği için kontrolle takip ediyorlardır.bu aciliyet olmadığınıda gösterir ki iyidir yani.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
ama şu an bi tedavi yok.. sadece biyopsi, röntgen, emar, çeşitli tahliller falan ve bunların sonuçları bekleniyor.. yapılan birşey yok..ilik nakli olacaktı ancak son durumdan dolayı oda iptal..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Anlıyorum hocam...hani hastalık sıkıntılı bi durum...böyle olması tamamen sağlık sistemi yoğunluğundan hocam ya.hangi hastanede takip ediliyor?
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
bulunduğumuz yerde diyim hocam yanlış anlamaz iseniz gülücük daha kapsamlı bir hastane olsun isterdik ancak en uygunu bu.. çünkü sürekli geliş gidiş yapılacak.. hastamızın buna gücü yok... sürekli yolculuk edemez..kendi doktorları ilede konuştuk.. en uygunu ikametindeki yerdir dediler..yapılacak tedavi her yerde aynıdır dediler birde.. farklı birşey olamaz dedier.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Anlıyorum hocam.sağlık sistemide eğitim sistemi gbi sorunlu.hasta sayısı çok fazla.kapasite yetmiyor.sağlıkçı sayısı yetersiz.rabbim şifa versin ne deyim...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.