You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: SOHBET MEYDANI :)
çok tşk ederim :D son arzumdu
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
peterim bak sana jest yaptım ))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ya var ya on numatra olmuş ben de ondan yapacam takım olalım :D :D ay vallaha çok hoşuma gitti ya harbiden :D :D sağolasın heidiii :D yine beni mutlu ettin bak :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
haydin buraya :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ya nerden girdin burayaicon

AŞKI YAŞAMAYI İSTİYORSAN, ÖNCE YAŞAMAYI ÖĞRENECEKSİN
GÜZEL GÜNLER SANA GELMEZ, SEN ONLARA YÜRÜYECEKSİN...

HZ. MEVLANA
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
bak şekerim kendi nickine tıklıyorsun orada tüm mesajları bul dedin mi senin yazdığın konuları ve mesajları görüyorsun :D
olmadı yukarıda yeni mesajlar dşye bi şey var ona tıkla orada gün içinde yazılan mesajları görürsün :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
thank you Big Grin artk siteye alışana kadar asistanım olacaksınSmileSmileSmileSmileSmile

AŞKI YAŞAMAYI İSTİYORSAN, ÖNCE YAŞAMAYI ÖĞRENECEKSİN
GÜZEL GÜNLER SANA GELMEZ, SEN ONLARA YÜRÜYECEKSİN...

HZ. MEVLANA
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
severek leydim :D :D
sen atmacayı nereden tanıyorsun yoksa eski ve dışlanmış üyelerden biri misin Big Grin :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.