You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: slmalykm
fenerbahçeli arkadaşlar farkındaysanız en büyük cimbom bunun için bence hiç tartışmayalım bu konuda çok hassasım.Saolun arkadaşlar kabul ettiğiniz için
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
:p:p:p:p HASSASMIS :p BENDE COK HASSAIMkahkaha EN BUYUK BJK :sırıtık:

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
vealykmslm dostum..
hoşgeldn aramıza hayırlı olsn üyeliğin..spor konusunda bişey demiyom sana :sırıtık:
evet silwer tahminn dogru ben tavsiye ettim...burçini benm pc den kaydettim burçin eve gidersn bana laf yetiştr,rapor ver bacım artk burdan da görüşürz canımcım :sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
BUTUN ANTEPI TOPLADINIZ BURAYA Big Grin

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
antepın kepabları antepın kebapları Smile te y tey tey tey :D

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
BENDE BILIM HAMALARI OLDUGNU SAZAN CESOTongueTongue

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.