(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SÜKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
ÖZLEDİK SENİİİİİİİİİİİİİİİ
abooo burda nickler deişmiş bana samide olan nicklerinizi sölen bakem
canımm allah razı olsun bende çok ösledim sizleri
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
sükeyna Adlı Kullanıcıdan Alıntı:*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin canm
ssende samiden transfer oldun herhalçünkü isim hiç yabancı gelmiyo
evt bende samiden transfer olanlardan :D hoşbuldum saolasın gülcümm
sükeyna Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SÜKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
abooo burda nickler deişmiş bana samide olan nicklerinizi sölen bakemcanımm allah razı olsun bende çok ösledim sizleri
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sükeyna Adlı Kullanıcıdan Alıntı:*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin canm
ssende samiden transfer oldun herhalçünkü isim hiç yabancı gelmiyo
evt bende samiden transfer olanlardan :D hoşbuldum saolasın gülcümm
ben gül değilim binnur hani nur_yüzlüm
(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sükeyna Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SÜKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
abooo burda nickler deişmiş bana samide olan nicklerinizi sölen bakemcanımm allah razı olsun bende çok ösledim sizleri
BENNNN OFLİ OLİYRUM CANUM
sükeyna Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sükeyna Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SÜKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
BENNNN OFLİ OLİYRUM CANUM
sen benim hemşommusunnn canımmmmm benimmmm
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.