You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizleri Taniyabilir miyim

Sizleri Taniyabilir miyim

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Sizleri Taniyabilirmiyim
he kızsan öpebilirsin izin verdim gitti Smilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
UykuCu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşbuldum arkadaşlar ilginize şimdiden teşekkür ediyorum .mucukkksss:D

nasıl yaniimla

hoş görü şart ne var bunda eleştiri yok kahkaha
Lebbeyk.
Allahümme Lebbeyk.
Lebbeyk la şerike leke lebbeyk.
İnnel hamde ve’n-ni’mete
vel mülke leke la şerike lek.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
UykuCu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşbuldum arkadaşlar ilginize şimdiden teşekkür ediyorum .mucukkksss:D

nasıl yaniimla

hoş görü şart ne var bunda eleştiri yok kahkaha

arkadaş kız havva sorun yokgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: Sizleri Taniyabilirmiyim
ay gördüm yazdım ya kızsan öpebilirsin dieSmile siz ne karışıonuz beTongue kız beni öpcekkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye

nasıl yaniimla

ne nasıl?neye şaşırdın?mucukss yazmama galiba ;ama haklısın siteye ilk girmeme ragmen biraz samimi ve espirili konustum.bencede haklısın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-07-2008, Saat:02:44 PM, Düzenleyen: UykuCu.
Üye
RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
selamun aleyküm ben 21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim.Bitti aslında ama alttan dersler var oyüzden 1 yıl uzadı.şuanda p c kursuna gidiyorum.2 cumhurbaşkanı çıkartan,4'4 lük şehir(plakası bile 44) taşı toprağı altın aslında malatyadır.her yerde sarı kayısı vardır.anlıyacağınız gibi malatyalıyım.ayrıca doğuyu batıya batıyı doğuya güneyi kuzeye kuzeyi güneye bağlayan şehirdir.tsarım ve basım yayımcılık ta okuyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
UykuCu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

nasıl yaniimla

ne nasıl?neye şaşırdın?mucukss yazmama galiba ;ama haklısın siteye ilk girmeme ragmen biraz samimi ve espirili konustum.bencede haklısın.

öle insanları severim de tabi önce bi tanısmak lazım sekerim gülücük neyse tanışırız inşallahgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamun aleyküm ben 21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim.Bitti aslında ama alttan dersler var oyüzden 1 yıl uzadı.şuanda p c kursuna gidiyorum.2 cumhurbaşkanı çıkartan,4'4 lük şehir(plakası bile 44) taşı toprağı altın aslında malatyadır.her yerde sarı kayısı vardır.anlıyacağınız gibi malatyalıyım.ayrıca doğuyu batıya batıyı doğuya güneyi kuzeye kuzeyi güneye bağlayan şehirdir.tsarım ve basım yayımcılık ta okuyorum.

ya kardeş hoş geldinde hani bizim kayısılar sinirsinireli boş gelmek olurmu yaww gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
skylord3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herkese slm ben emre 14 yaşındayım biraz küçüğüm ama olsun :D:D:D herkese slmlar

hoşgeldin ufaklık SmileSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.