You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizleri Taniyabilir miyim

Sizleri Taniyabilir miyim

Üye
RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
maşallah her taraftan kardeşler var.Rabbim kardeşliğinizi baki kılsın
Lebbeyk.
Allahümme Lebbeyk.
Lebbeyk la şerike leke lebbeyk.
İnnel hamde ve’n-ni’mete
vel mülke leke la şerike lek.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Sizleri Taniyabilirmiyim
keskinbıçak Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ifade
slm arkadaslar bende yenı uyeyım ismsm rukiye yasım 21 kayserılıyim kayseri A.R.Ö.ANADOLU İ.H.L. bitirdimsınava gırdım ama kazanamadım bu senede yenı aklım basıma geldide bari dedim ilahıyat önlisans bitiriyim iyi etmisim dimi arkadaslar yahuTongueTongueTongue

hımm memnun oldum rukiye aynı yaş sayılırızgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
keskinbıçak Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENDE M O SAHRA ARKADAS NERDEN KATILIYOSUN YAHU

istanbuldan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılargülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
ehh benide tanıyabilirsinizzgülücükbende izmirden katılırıorum...ehh ihl okuorum yas 16gülücük3.sınıfa geçtim maş banagülücükadım merwe.....cok ei bi insanımmm puahahagülücükdeliyim birascık cok az amaa hihigülücükacaip gewezeyimdir duyurulur nihohohgülücüknese yeter işte yarısmacı arklarıma basarılar diliorum ama ben kazancam!!!!hihihiSmile
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.