You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizleri Taniyabilir miyim

Sizleri Taniyabilir miyim

Cvp: RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
ismaiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende Adanadan Ali Osman

hahahagülücük) kimse tanımadı mı seni de böyle sitemler ediosun çaktırmadan bakalım himssssgülücük
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
Selamun aleyküm sizleri biraz da olsa tanıdığım için çok mutluyum. ben de acizane kendimi tanıtmak isterim.İsmim Celalettin Konyalıyım İzmir İhl'den geçen sene mezun oldum Yaşım 19 olmak üzere Şu anda İstanbulda okumaktayım çok teşekkür ederim arkadaşlar
[Resim: xarkt2.jpg]

[Resim: xarkt2.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
bende GONYALIYIM bende istanbulda okuyorum. ismim ahmet. gerçi ismim yürek yakan nickinin gerisinde kaldı ama genede ahmet kullanılmaya devam ediyo. 20 yaşındayım.ilahiyat okuyorum. onun dışında istanbul gelişim dil akademisi okuyorum. sizleri tanıdığım için mutluyum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende GONYALIYIM bende istanbulda okuyorum. ismim ahmet. gerçi ismim yürek yakan nickinin gerisinde kaldı ama genede ahmet kullanılmaya devam ediyo. 20 yaşındayım.ilahiyat okuyorum. onun dışında istanbul gelişim dil akademisi okuyorum. sizleri tanıdığım için mutluyum

KONYALI OLDUĞUN ÇOK BELLİ halayhalayhalay
Bunu ilk beğenen sen ol.
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=yürek_yakan]
bende GONYALIYIM bende istanbulda okuyorum. ismim ahmet. gerçi ismim yürek yakan nickinin gerisinde kaldı ama genede ahmet kullanılmaya devam ediyo. 20 yaşındayım.ilahiyat okuyorum. onun dışında istanbul gelişim dil akademisi okuyorum. sizleri tanıdığım için mutluyum

[/quote

sen dalga geç bakalım beni kırdığının farkında değilsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=yürek_yakan]

[/quote

sen dalga geç bakalım beni kırdığının farkında değilsin

hiih özür dileriiim imla
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende GONYALIYIM bende istanbulda okuyorum. ismim ahmet. gerçi ismim yürek yakan nickinin gerisinde kaldı ama genede ahmet kullanılmaya devam ediyo. 20 yaşındayım.ilahiyat okuyorum. onun dışında istanbul gelişim dil akademisi okuyorum. sizleri tanıdığım için mutluyum
hoşgeldin gonyalı bu gonyalıları seviyorum ben süper insanlar ya bende gonyadan da gitmedim memlekete gidemiyorum.:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-06-2008, Saat:11:48 PM, Düzenleyen: Kibar Feyzo.
Cvp: Sizleri Taniyabilirmiyim
hoşgeldiniz caracush ve yürek yakan kardeşler...

biz de sizi tanımaktan memnunuz...

hadi bakalım hayırlı paylaşımlar olsun...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-06-2008, Saat:03:37 AM, Düzenleyen: Nizam-ül Mülk.
Acemi Üye
hoşgeldin SAHRA ama ben senden sonra geldim bende karadenizliyim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2008, Saat:11:20 PM, Düzenleyen: eLiF-.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.