You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizleri Taniyabilir miyim

Sizleri Taniyabilir miyim

Forumcu
RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
esselamun aleyküm..
bu sitenin admini olarak pek tanınmamgülücük ben beyza 91 liyim.yalovada yaşıyorum okul bitti söz telaşına gördik birden bire nasıl olduysa...aslında ben bi gereği açıklamaya geldimgülücük birbirini herkes az çok tanıyo ama siteyi tanıyan pek azdır.bu büyük sırrı herkesin bilmesini istedim Tongue

....(etraf bulanıklarşır ve hikaye başlargülücük )

yağmurlu bir mart günüdür genç oğlan kızı ilk gördüğünde.öylece süzülüvelir önünden bir hülya gibi.günlerce hayalini kurduğu ahu bakışlı,pembe yanaklı kızı karşısında görünce kalbi yerinden çıkacakmış gibi atarken eveleyip geveleyip lafa girmeyi becerir sonunda..ama umduğu tepkiyi bulamayıp teslenince yaşadığı hayal kırıklıklarını sinesine gömerek uzaklaşır ordan mahsun,üzüntülü..kızı arar yalvarır bir şans sadece bir şan ister ama kız asil duruşu ve keskin bakışlarıyla hep reddeder onu..imam-hatip yolunda gidip gelirken usulca seyreder sevdiği kızı gizlice yanaşamaz bir çare arar..sevmiştir bi kere ve ferman dinlemeyen gönül içine sığmayan taşkınlıkla sevdiğine kavuşmak ister...kızı artık aramaya korkar karşısına çıkamaz olmuştur.sevdiğinden bi türlü haber alamaz yemekten içmekten kesilmiş hayata küsmüştür..bişeyler yapmalıdır düşünür düşünür ve ona ulaşabilmek için imam-hatiplilerin gireceği bi site kurmaya kara verir.ve istediğini başarır site sayesinde kızın okuldaki yakınlarına ulaşır ve sevdiğinden her an haber alır onunda bu siteye bir gün gelmesi umuduyla.. gün gelir kız siteye gelir acı tatlı bir 3 sene geçirirler ve 13 eylül 2009 söz gününü beklemektedirler...

işte bu site böyle doğmuş ve o iki genç bizizgülücük))))))
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aslında hikayenin şurası şöyle (bence)

kız asil ve kesin duruşuyla oğlanı reddeder ama bi yandan da istemem yan cebime koy edası içindedir :D

bu reddedmeler sonucu bizlere hava yol su ve site olarak geri döner gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kandırmış iyi olmuş

aferin ekoya gülücük
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sonuda iyi olur inşallah gülücük sahra beni dövmeden sustum Tongue
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
neden dövcek sahra seni gülücük
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
vayyy ekrem abi ye bak taktik bulmuş :D aslinda ramazan ayinda evlerinin önüne iftar cadiri kurma fikri fena olmazdi :D davete gelirdi tüm mahalle ifade hem siteden daha iyi en azindan görme şansi var işin ucunda :D

acaba ben ne kursam Saskin

ben kalbimde bi saray kurdum :D sözlenince saraya girer inşallah :D karizm ve çok eminim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.