You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizleri Taniyabilir miyim

Sizleri Taniyabilir miyim

Yeni Üye
RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
Selamunaleyküm Öncelikle tüm büyüklerime saygılarımla...

Giresunluyum 17 yaşındayım İsmim Mehmet bu foruma güzel dinimiz ile ilgili sohbetlere katılmak bilgiler almak için katıldım.Saygılarımla
Degerli giresunlu9228 Kullanicisi Aug 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Hoş bulduk.İsminizi blmiyorum ama reyyan hanm die hitap edeyim,Rabbim güzelliğimizi bozmasın.siz kaç meznsnz?

Selam ve dua ile...
MANASIZ GÖNÜLLERDE MANA ARAMAK,MANALI GÖNLÜNÜ MANASIZ KILMAKTIR...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
ESSELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR
Degerli sahra34 Kullanicisi Sep 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
aa sahrayı klonlamışlar :D
''solcu olmak, filistinde israile karşı olmakken, dünyanın kalanında israil karşıtlığına karşı olmaktır"Sıfırıncı Delege
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
birileri artık onla uğraşır artık bellimi olur:D
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
SAHRA bacı bende deli'yim memnun oldum ifade Bööö hee bu arada

Esselamu Aleykum
Degerli deli Kullanicisi Sep 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
görüntülü kpss eğitim dvd seti
arkadaşlar tanışmak dostluk ve kardeşliği artıtır. her haliyle faydalıdır.bende sizi alisverissepeti.net e bekliyorum daha iyi tanışırız selametle
Degerli alisverissepeti Kullanicisi Sep 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.