You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizleri Taniyabilir miyim

Sizleri Taniyabilir miyim

Forumcu
RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
bende seneye ilahiyatı fln kazanırsam müftü fln olcam inşallah. gülücük şaka değil ciddiyim
ama yinede kesin bişey yok fikrim değişebilir de
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-09-2008, Saat:09:49 PM, Düzenleyen: Zefyhr.
>295457<
sen hangi konuda ciddisin ki bunda ciddi olasın
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Cvp: Sizleri Taniyabilirmiyim
selamun aleyküm arkadaşlar sizleri çok samimi ve sıcak buldum birazda ben kendimden bahsedeyim dedim 24 yaşında istanbulda yaşayan kendi halimde bir gencim şansımdan mıdır bilmem ALLAH hep iyi insanları karşıma çıkarıyor umarım daha çook iyi insanlarla tanışır,dertleşir ve iyi olan ne varsa paylaşırım herkese sevgiler saygılar....
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
alatay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamun aleyküm arkadaşlar sizleri çok samimi ve sıcak buldum birazda ben kendimden bahsedeyim dedim 24 yaşında istanbulda yaşayan kendi halimde bir gencim şansımdan mıdır bilmem ALLAH hep iyi insanları karşıma çıkarıyor umarım daha çook iyi insanlarla tanışır,dertleşir ve iyi olan ne varsa paylaşırım herkese sevgiler saygılar....

Aleyküm selam kardeşim öncelikle hoşgeldin!
Ne güzel burayı samimi ve sıcak bulman..
İnşaALLAH rabbim karşına iyi insanları çıkarmaya devam eder, kötüler çok fazla çünkü..
Allaha daha da iyi kul olmak adına hayırlarda buluşmak duasıyla..
vesselam
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
ESSELAMU ALEYKUM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATÜHÜ DAİMAN VE EDEBEN...

BEN KAD ADI: HİZBULLAH
YAŞADIĞIM ŞEHİR: MÜSLÜMANLARIN YAŞADIĞI NEFES ALDIĞI HER YER
YAŞAMA AMACIM: ÖNCE İSLAMI YAŞAMAK...SONRADA İSLAMI ANLATMAK...VE SONUNDA İSLAMI YERYÜZÜNE HAKİM KILMAK..
YAŞIM:ÖLÜM VARKEN YAŞIN NE ÖNEMİ VAR...

TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİME SELAMLAR....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-10-2008, Saat:08:28 PM, Düzenleyen: (*)H.Z.B.L.H(*).
beYaz yoLcu
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi veberakatuhu..
Seni tanımak güzel di kardeşim selametle..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ESSELAMUALEYKUMVERAHMETULLAH
ben de yalova anadolu imamhatip lisesinden MERVE gülücük şeyda nur ve sühimin baya ( çok ) yakın arkadaşıyım Smile mavish olduğum kadar küstahımdır da gülücük
burda olmak qüzel herkeze selamlar..
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

* Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz *

__sûfilere sohbet gerek,ahilere ahret gerek,mecnunlara leyla gerek,bana SENİ gerek SENİ !!!__
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.