You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizin Nereniz Müslüman !(video)

Sizin Nereniz Müslüman !(video)

Karmakarışıklaşmaktayım
RE: Sizin Nereniz Müslüman !(video)
Alın size koyun olmayan, gerçekleri gören, tarafsız Türk halkı.

Hala düşünüyorum, 2 kişiden 1 i nasıl olurda Ak Parti 'ye oy verir?
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
General

nerede o Allahsız oğlu Allahsız biliyor musun amca? Beyaz Saray'da DİN KARDEŞİ ile ittifakını pekiştiriyor.

"...Biliniz ki, Allah’ın lâneti zalimler üzerinedir."Hûd-18
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
@By_LawLeSs Küçük yaştaki kardeşlerimiz bile aklı başında yorumlar yapıyor, Allah razı olsun paylaşım için

@Sâd Körü körüne inanıp, körü körüne oy kullandıkları için kardeşim

@karadamlalar Tamda onu diyecektim, bizimki de elin gavurunun ağayına gidiyor, bu kadar zürriyetsizlik görmedim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Allahın Laneti kafirlerin üzerindedır onemlı degıl ben bu forumda olduca elımden gelen bılgılendırmeyı yapacagım Artı Siyaset kesinlikle ypamayın Halkın Sesi birde basınnn yayını engelliyor biz de engellemeyı kınıyoruz saklamaya son daha beterıde var kufurlu terbıyem musade etmedı paylasamadım youtubeden fazlasını bulbılrsınız
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yav tesir kardeşim hadi bu tayyip kafirinin yolu yıllardır belli, ya buna inanan sözde muhafazakar halka ne diyeceğiz? adam 20 kere islama ters iş yapıyorsa bir kere eski muhafazakar damarlara basacak bir sloganvari söz söyleyince bizim muhafazakarlar delleniyor adeta. insanımız düşünmekten bazen aciz, Allah basiretimizi arttırsın.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General

Bunu ilk beğenen sen ol.
General

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.