You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: sizce aşk nedir??
Aşk Nedir Diye Soranlar için Buyrun Tanımı Ama Bana Göre Tanımı....

Birincisi aşk Engel tanımaz... Aşk Cesurların işidir (cunki ugrunda ölümü göz almak bile olabilir..) Aşk Saf Duru Kalbi Temiz insanlari sever. Aşk;karşına çıkan herşeye rağmen direnmek, hayata sewgilinle göğüs germektir, her olumsuzluğa rağmen sewmeye dewam etmektir.
Aşk;önüne geçemediğimiz bir felakettir. Aşk Sadece Seni Seviyorum Senin için ölürüm bitanem canim cicim vs. vs. demek deildir onun mutlu olması için bişiler yapmaktır ona karşı onune gecilemeyen bir Bağdır..Aşk Bir Bendende iki Kalp olmaktıdır... Aşk Bir serüven gibidir nasıl başını bilemiyorsak sonunuda asla bilemeyiz..Aşk Korumaktır sorumluluktur.. AŞK karşılıklı oturup birbirinin gözünün içine bakmak değil,el ele verip ileride aynı noktaya bakmak ve gene el ele o noktaya doğru ilerlemektir.
Aşk Bir Kumardır Kaybetme riski okadar cokturki; Kaybetmeye Oynadiginda birden kazandiginda sen bile inanamazsin...
Aşk ile Kim oynarsa oynasin Mağluptur Surekli...
Aşk istedigi Zaman Gelir iStedigi Zaman Gider...
Aşktan Kaçış yoktur...(ölümle benzerligi...)
Aşk Bir gün Vezir yapar Bir gün rezil yapar...(Seni istedigi Kalıba sokar..)
Aşk Bir verdiyse bin alır, Krallar tacını kaybeder... Aklı olan aklını...
Geriye ne kalır biliyor musun?
Öfke... nefret...
Biraz da gözyaşı...
Ask dünyanin en tatli mutlulugu ile en derin acisindan yaratilmistir..
Arkadaşlar Siz Bu Aşkın Tanımından Gelin Vazgecin cunki; Aşk Asla Ve Asla Tanimlanamayacak Bir Duygudur Çok Özeldir... Tabi bunlar Aşktan Anlayanlara Kıymetini Bilenlere
Aşk Sevdiginin Kusurlarını Gormemektir.. (görüyorsa sevmiyordur emin olun..)
Aşksevgilinizin ne oldugunu bütün çiplakligiyla görmektir. Gerçektir.
AşkGecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde,uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini almaktir. Sicakliktir.
Aşk Hayata Karşı işlenen en iyi suç ortaklıgıdır... Ondan korkup kaçmak kimseye yakışmaz.!Ve Yaşanılan Bir aşkı tutupta yargılamak infaz yapmak hakkinda yorum yapmak aşka ihanet etmedikdir...
Aşk Bir tutkudur, uysallıktır, irade vede iradesizliktir,Sadakattır, Heyecandır, Vazgecilmezliktir, Aşk tek tarafli (plotonik yani) oldugunda işkence ızdırabtır. Ama karşılıklı oldugunda Duyguların en yucesidir, Enguzeli En Tanımsızı Vede En Sevilenidir... Yani Cennetle Cehennem Gibi bisiydir...
Aşk Saatin Kaç oldugunu bildigi halde aldırmamaktır..
Aşk Seviseli Demeden Sevismek Karşındakinin ne hissetigini bilmektir..
Aşk Sevdiginizin Ne oldugunu bütün çıplagıyla ogrenmektir.

Önemli Not: Biliyor musunuz,Hayat Zaten Kocaman Bir Yalan, ßukadar Sahteligin iÇinde, Gerçek Ve Sürekli Taze ola Tek Güzellik AŞK' Tır.. Sizlerden Ricam Lutfen Gelin Şu Kocaman YalanCı Dunyada En güzel Duygu olan AŞK'A Saygısızlık Etmeyelim.....
Bunlar Benim düşüncelerim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: RE: sizce aşk nedir??
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşk hayatın yaşanılır olmasıdır
aşk kendin olmaktır
aşk onda tükenmektir.........

ŞARKI SÖZÜ MÜ BU gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: RE: sizce aşk nedir??
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır.....bana özgügülücük

hımm beğendim güzel sözlermiş gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.