You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uzman
Cvp: RE: sizce aşk nedir??
ismaiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aşkı Yasıcaksan Leyla ile Mecnun Gibi Yasıcaksın Eger Oyle Yasamıyorsan Ben o Aşka Aşk Demem. Belarlık Sultanlıktır Dayıcımgülücük

hımm ısrar ediyosun yani...

peki sen bilirsiniz iso bey ama unutmaa hiç bir erkek yalnızlığa katlanamazzWinkgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
KafamBozuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne Aşkı Ya hala Aşk meş diyolar

ismail büük konuşma qardaşım sende çarpılırsın birgün uzun boylu mini etekli birisineeeicýnicýnicýn

vurulmuş zaten uzun boylu uzun etekli birisine:D
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
beyza:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
KafamBozuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne Aşkı Ya hala Aşk meş diyolar

ismail büük konuşma qardaşım sende çarpılırsın birgün uzun boylu mini etekli birisineeeicýnicýnicýn

vurulmuş zaten uzun boylu uzun etekli birisine:D

yaa bak bakiyim biZim isoyaa

isa bey hanı aşk yoktuTongue

bak açığın çıktı ortaya ohhhhh iyi olmuşgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: sizce aşk nedir??
aşka yürek gerek anlasana her defa yanıyorum ama gitmeliyimmm
yaranı sarıp acını dindiremem bak bana ben acının ta kendisiyimmm gülücük gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.