You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: sizce aşk nedir??
ESİYO ARADA BANA MUCİZEDİR DESEMgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: sizce aşk nedir??
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşka yürek gerek anlasana her defa yanıyorum ama gitmeliyimmm
yaranı sarıp acını dindiremem bak bana ben acının ta kendisiyimmm gülücük gülücük

bu şarkı tam beni anlatıyo...
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aşk sevmektir o seni bıraksa bile onu terketmemektir onu içinde hissetmektir bir ömür umutla beklemektir senden çok uzaklarda olsa bile yanındaymışcasına yaşayabilmektir, en önemliside bir ömür kavuşamayacağını bilsen bile yinede vazgeçmemek sadece ve sadece sevdiğinle olabilmektir... anlayana...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşk sevmektir o seni bıraksa bile onu terketmemektir onu içinde hissetmektir bir ömür umutla beklemektir senden çok uzaklarda olsa bile yanındaymışcasına yaşayabilmektir, en önemliside bir ömür kavuşamayacağını bilsen bile yinede vazgeçmemek sadece ve sadece sevdiğinle olabilmektir... anlayana...

tek kelımeyle HAKLISIN..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ismaiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:En Buyuk Aşk BeşiktAŞK

katılıyorumWink
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
...
Dedim ağız tadi bal ile olmaz
Bana SENCİLEYİN sultan gerekli
Dedi hâl iledir kâl ile olmaz
Seven sevdiğine kurban gerekli
...
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.