Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Sizce Allah (C.C) Sogulanabilir mi?
Sizce Allah (C.C) Sogulanabilir mi?
Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...
Koşarak Ulaştır Ya Rabb...
Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...
Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bakalım sence ELisa sorgulanabilir mi sorgulanamaz mı
Ben en son söyleyeceğim. Notta da dediğim gibi dikkati düşünün bu bi haşa inkar sorusu değil... Başta yazdığım gibi 2 görüşten hangisi sence
Evet sorgulanabilir Hayır sorgulanamaz bu kadar basit
Rabbim şükredeceğim ama sen bana şükür etme isteği verdiğin için şükretmem gerekiypr diyor ve bu şekilde bütün hepsi silsile olarak en başa kadar gidiyor ve şükretmekten bile acizim diyor ve o esnada Allah(cc) işte şimdi şükrün tam oldu diyor..
Bahsettiğin konuyu bnce bi düşün dostum bizleri yoktan var eden Aklım fikrin almadığı yüce yaradan dan bahsediyoruz.. Neyini sorgulayabiliriz ki onun ilmi sonsuzken bize verdiği katre kadar olmayan ilim ile mi sorgulayacağız
Evet yokmu başka düşüncesi olan... Dediğim gibi bana burda ne yazarsanız yazın hepinizinkide doğru ancak görüşler bittikten sonra açıklamamı yaptığımda anlayacaksınız ne demek istediğimi onun için Durmak Yok Yolar Devam
Başka görüşlerde buyursun...
O yaptıklarından sorumlu değildir. Oysa onlar davranışlarından sorumludurlar.
Enbiya suresi
Bence yeterli benim görüşümde bu yönde
Arkadaşlar sorgulamadan kasıt olup olmadığını sorgulamak değildir. Felsefe öğrentmenim sormuştu bu soruyu. Ve cevabıda şu biz mirasyedi varlıklarız. Bize islam miras geldi. O yüzden değerini bilmiyoruz. Ama Asr-ı Saatedete bir bakalım öylemi? İnsanlar islamı Allah'ı araştırdıkları sorguladıkları için o kadar işkenceye karşı koyabiliyorlardı... Şimdi birisine silahı çeksen desenki kalk lan senin neren müslüman kilisyee yürü islamı inkar et seve seve olmaz belki ama bi BİLAL-i HABEŞİ kadar olamayız şimdi... BU GÖZLE BAKIN SORUMA!...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi