You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizce Allah (C.C) Sogulanabilir mi?

General
Evet arkadaşlar size bir sorum. Sizce Allah (C.C) sorgulanabilir mi?
NOT: Bunu yanıtlarken önce bi iyi şekilde düşünün aksi taktirde hep yanlış sonuçlara ulaşmış olursunuz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
RE: Sizce Allah (C.C) Sogulanabilir mi?
Once senin cevabini alip ufacicik kopya ceksek olmamıı Tongue
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
2 görüş var malum gülücük Bakalım sence ELisa sorgulanabilir mi sorgulanamaz mı gülücük Ben en son söyleyeceğim. Notta da dediğim gibi dikkati düşünün bu bi haşa inkar sorusu değil... Başta yazdığım gibi 2 görüşten hangisi sence gülücük Evet sorgulanabilir Hayır sorgulanamaz bu kadar basit gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Kardeşim Hz Musa'nın bi kıssası vardır ya hani şöyle der:
Rabbim şükredeceğim ama sen bana şükür etme isteği verdiğin için şükretmem gerekiypr diyor ve bu şekilde bütün hepsi silsile olarak en başa kadar gidiyor ve şükretmekten bile acizim diyor ve o esnada Allah(cc) işte şimdi şükrün tam oldu diyor..

Bahsettiğin konuyu bnce bi düşün dostum bizleri yoktan var eden Aklım fikrin almadığı yüce yaradan dan bahsediyoruz.. Neyini sorgulayabiliriz ki onun ilmi sonsuzken bize verdiği katre kadar olmayan ilim ile mi sorgulayacağız gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Çok güzel cevap sevgili kardeşim gülücük Evet yokmu başka düşüncesi olan... Dediğim gibi bana burda ne yazarsanız yazın hepinizinkide doğru ancak görüşler bittikten sonra açıklamamı yaptığımda anlayacaksınız ne demek istediğimi onun için Durmak Yok Yolar Devam gülücük Başka görüşlerde buyursun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Lâ yus’elu ammâ yef’alu ve hum yus’elûn(yus’elûne).
O yaptıklarından sorumlu değildir. Oysa onlar davranışlarından sorumludurlar.

Enbiya suresi

Bence yeterli benim görüşümde bu yönde gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Neyse uykum geldi gülücük Arkadaşlar sorgulamadan kasıt olup olmadığını sorgulamak değildir. Felsefe öğrentmenim sormuştu bu soruyu. Ve cevabıda şu biz mirasyedi varlıklarız. Bize islam miras geldi. O yüzden değerini bilmiyoruz. Ama Asr-ı Saatedete bir bakalım öylemi? İnsanlar islamı Allah'ı araştırdıkları sorguladıkları için o kadar işkenceye karşı koyabiliyorlardı... Şimdi birisine silahı çeksen desenki kalk lan senin neren müslüman kilisyee yürü islamı inkar et seve seve olmaz belki ama bi BİLAL-i HABEŞİ kadar olamayız şimdi... BU GÖZLE BAKIN SORUMA!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-10-2014, Saat:03:44 PM, Düzenleyen: seyranî.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.