You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SİTEYE SALDIRAN!!!

R4BİA
Cvp: SİTEYE SALDIRAN!!!
karizm
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman ben zaten başta anlamıştım tırsak bişiy olduğunu ( şaka yapıyorum he alınmayın lütfen )

ya korkudan oruç nası bozuu ona bi anlam veremedim ya neyse

reyhancım anam bundan bize kiralık ceset bile olmaz en iyi sen bize seninkini ayarla hem sicilide süper hadi reyhoş sana güveniyoz

orda yaptıgım sanatı anlamadın tariz yaptım bi sözün tam tersini igneleme anlamında söyledim gülücükyoksa verilen işi yaparım karizmama iş buyuranda iş yok ifadehıh yapmıyom sizin işiniz

vay be artizz karizm cahilliğin gözü kör olsun bee gülücük
neyse her bişey öğreniyoz bugün tariz sanatını öğrendim bakalım yarın ne öğrenecem ALLAH bilir gülücük

kabiliyetsizsen benim suçum ne ayol :D: valla iş buyuran sana cinayet planı bile hazırladı eline verdi ama sen korkak çıktın iş buyuran napsın
gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-09-2008, Saat:02:47 PM, Düzenleyen: *Rabia*.
© 9492.698875 ©
RE: SİTEYE SALDIRAN!!!
kızlardan korkuldugunu biliyom ama sizden de acayip korkulur hee beni araya aldınız ama baş ederim sizlerle hıh korkum yok sizdengülücükifadeilla bana adam öldürteceksiniz size ispatlamam için koktugumuz bi Allah çok şükür gülücükifadeverin bana bi kurban yetti canıma gayrı size ispatlayım ifade gül sen daha çok şey ögrencen gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-09-2008, Saat:02:48 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
R4BİA
Cvp: SİTEYE SALDIRAN!!!
sayenizde ceset bey öğrencek çok şey var sayenizde karizm

kurbanını söyliyim hemen de ispatla kendini bize dimi kız reyhoş :D

kubanın siteyi çökertmek isteyenler ama illaki elle tutulur gözle görülür bi kuban istiyosan ya da tarihe geçiyim beni tarih yazsın şu çaçaron kızların dilinden kurtuluyum istiyosan kurbanın amerikanın en önde gelen katillerinden (adam katil sayılır aslında) bush

hadi ispatla da görelim korkak olmadığını
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: SİTEYE SALDIRAN!!!
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:akşama bush u ölü getircem size karizmifadesöz

.............................THE SON......................................

karizminş...bekleriz gülücük
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: SİTEYE SALDIRAN!!!
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:akşama bush u ölü getircem size karizmifadesöz

.............................THE SON......................................

karizminş...bekleriz gülücük

KIZ BU BİDE ÖLDÜRÜRMÜŞ KÖROLASICA BUSHU halay HAYIR BİŞEY DEĞİL İFADESİNDEDE BENİ CİNAYETE AZMETTİREN BİNNUR DERMİŞ ifade
hAPİS YATARMIŞIM HEMDE MÜHEBBBET ifade
AMAN ALLAHIM GENÇLİĞİMİN BAHARINDA HAPİSLERDE ÇÜRÜMEK İSTEMİYORUM DAHA ÇOK GENCİM

BANA BAK CESET KARDEŞ BEN SENİ TANIMIYOM SENDE BENİ ONA GÖRE karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.