You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
sitenin nuru geldi
öncelikle herkese selamaleyküm be cennet_nur yani cennetin nuru olmak istiyorum ve bütün müsliman kardeşlerimle birlikte inşlh.Ve her iki dünyada yaralı olacak işler yapmak burada da paylaşmak istiyorum belki cennetin nuru olamam ama sitenizin nuru olmak isterim inşlh hepinizi tanıyacağım ve gönülden mıhabbet yapacağım bu siteye girmeme vesile olan kartalizma ve Qbra kardeşlerime sonsuz teşekkürler ediyorum ayrıca sitenin ŞAİRİ de olabilirim ilerleyn dakiklarda size her türlü şiilerimi koyacağım HATTA başharflerinizle bileyazacağım kısmet olursa inşlh..sevgi ve muhabbetle kalın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-06-2008, Saat:07:42 PM, Düzenleyen: cennet_nur.
kimya-yı saadet
RE: sitenin nuru geldi
Hoşgeldin:D

Bnim adım süheyla şiirini bekliyorum::D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
hg cennetnur bizi kırmayıp üye olduğun için saol o meşhur şiirlerini burdada görmek isteriz gülücük
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: sitenin nuru geldi
Aleyküm selam kardeşim hoşgeldinrosegul
şairimiz olabilirsin demek tamam o zaman ben kendi adıma bir şiir beklerim ilerleyen günlerde yazarsın değil mi?
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: sitenin nuru geldi
[/i]
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aleyküm selam kardeşim hoşgeldinrosegul
şairimiz olabilirsin demek tamam o zaman ben kendi adıma bir şiir beklerim ilerleyen günlerde yazarsın değil mi?

tabiki ilerleyen dakikalarda bununla ilgili konu açacağım şu an değil ama hepinizi tanımak istiyorum birlikte güzel işler yapalım inşlh bu arada imzanınz süperr...[i]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
hoşgeldin aramıza cennet nur senle daha önce tanışmıştık ilk bana şşir yazcan demek oluyor bugülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
a.s hoşgeldin cennet nur kardeş hade bakalım bekliyoruz şiirlerini
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
hoşgeldin cennet nur anam bizim şeyma nur un papucu da dama atıldı kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-06-2008, Saat:10:49 PM, Düzenleyen: Qbra.
Kayıtsız
Cvp: RE: sitenin nuru geldi
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin cennet nur anam bizim şeyma nur un papucu da dama atıldı kahkaha

bu arkadaşı da sengetirmişin allah yardımcımız olsun ne diyim kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.