You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

vampiriçe:):):)
Cvp: RE: sitenin nuru geldi
cennet_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıs ne yaptı ki yaf korkmayın ben zararsız maddeyim hehehehe

cennet yauw bakma onlara sen hele şu reyo var yaa adamın ömrünü yer ben 4 aydır sitedeyim saçlarım beyazladı bu genç yaştagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: sitenin nuru geldi
aleyküm selam.hoşgeldin cennet nur. hayırlı paylaşımlara inş.inş. kübra gibi değilsindirTongueSmile
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: sitenin nuru geldi
a.s. hşgldin. cennet nur aramısaaa....ei wakit geçirmen dileğiyleee....:D:D
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aleyküm selam.hoşgeldin cennet nur. hayırlı paylaşımlara inş.inş. kübra gibi değilsindirTongueSmile

merak etme zeku o bnm gibi değil bnm gibi olsa ne ala sizin yararınızagülücük
ama sana benziyosa,, zavallı forumdakilerrrgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: sitenin nuru geldi
Kübranın arkadaşı bizim arkadaşımızı ifadegülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
cennet_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıs ne yaptı ki yaf korkmayın ben zararsız maddeyim hehehehe

NELER ÇEKİYOM ONDAN BİR BEN BİR ALLAH BİLİR DELİLERLE BAŞ ETMEK ZORDUR YAW SUYUNA GİTMEYE ÇALIŞIYORUZ İŞTE YOKSA MAZALLAH ABOOOOOOWkahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kübranın arkadaşı bizim arkadaşımızı ifadegülücük

hay bu yazıyı yazarken klavyen dert görmesın sühimm gülücük:sırıtık:

duy reyoo duyygülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aleyküm selam.hoşgeldin cennet nur. hayırlı paylaşımlara inş.inş. kübra gibi değilsindirTongueSmile

merak etme zeku o bnm gibi değil bnm gibi olsa ne ala sizin yararınızagülücük
ama sana benziyosa,, zavallı forumdakilerrrgülücük

delü bana benzese burdakiler daha ne isterkarizmkarizmhalay
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.