You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??

SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??

© 9492.698875 ©
RE: SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??
BENDE Bİ FORMA ÜYE OLMAK İSTİYODUM DİNİ AGIRLIKLI Bİ SİTE VE ARADIGIMDAN FAZLASINI BULDUM BİŞİLER ÖGRENMEK, GÜZEL VAKİT GECİRMEK VE PAYLAŞMAK İÇİN ARADIM VE BULDUM HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL YER ''ARAYAN BELASINIDA BULUR MEVLASINIDA '' BEN MEVLAMI BULDUM :D:D:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bende canım arkadasım cennet nurumun sayesınde tanıdım ıykıde uye oömusum çok guzel seyler gorendım ınş daah sı gelırrr selametle
Nefrete Sevdıgıden Daha Çok Guvenıyorum Çunku Nefretın Sahtesı Olmass
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
netten tıkladım tanıştık :-) sühim saolsun tekrardan eyvallah kardeşimm
إِنَّ اللَّهَ لاَ يَنْظُرُ إِلَى صُوَرِكُمْ وَأمْوَالِكُمْ وَلـكِنْ يَنْظُرُ إِلَى قُلُوبِكُمْ وَأعْمَالِكُمْ

ALLAH sizin ne dış qörünüşlerinize ne de mallarınıza bakar,o sadece sizin kalplerinize bakar !!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
bende googleden buldum sonra bir baktım müptalayım :D ifade
Rabbimiz Gunahlarimizi ve isimizdeki taskinligimizi bagisla, ayaklarimizi (yolundan) kaydima, kafirler topluluguna karsi bizi muzaffer kil."
( Ali Imran-147 )

Rabbimiz! Biz kendimize zulmettik, eger bizi bagislamaz ve bize acimazsan mutlaka ziyan edenlerden oluruz."
( Araf- 23 )

NE VARKİ GİRİŞECEK PAZARLIĞA ECELLE,SERMAYEM TEK KELİME "ALLAH AZZE VE CELLE"
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENDE Bİ FORMA ÜYE OLMAK İSTİYODUM DİNİ AGIRLIKLI Bİ SİTE VE ARADIGIMDAN FAZLASINI BULDUM BİŞİLER ÖGRENMEK, GÜZEL VAKİT GECİRMEK VE PAYLAŞMAK İÇİN ARADIM VE BULDUM HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL YER ''ARAYAN BELASINIDA BULUR MEVLASINIDA '' BEN MEVLAMI BULDUM :D:D:D

yok sen belanı buldun haberin yok daha çaylaksın ya ondan Tongue
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??
diğer arkadaşlar dahoşgelmişler sefalar getirmişler Wink

sizleri aramızda görmekten mutluyuz Wink
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Hoşbuldk canım.Allah razı olsun
Rabbimiz Gunahlarimizi ve isimizdeki taskinligimizi bagisla, ayaklarimizi (yolundan) kaydima, kafirler topluluguna karsi bizi muzaffer kil."
( Ali Imran-147 )

Rabbimiz! Biz kendimize zulmettik, eger bizi bagislamaz ve bize acimazsan mutlaka ziyan edenlerden oluruz."
( Araf- 23 )

NE VARKİ GİRİŞECEK PAZARLIĞA ECELLE,SERMAYEM TEK KELİME "ALLAH AZZE VE CELLE"
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: RE: SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende rüyamda gördüm geldimTongue

ak sakallı dede mi dedi kahkaha
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.