menfaat dünyası napalım
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayat be güzel kardeşimmenfaat dünyası napalım
şeytan
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rica ederim ne demekinş. zamanla çok daha güzel olucaz sizde bol bol dua edersiniz biraz sevap kazanalım

aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ya olurmu öyle şey nasıls evap sana geliyo hepsi bana geliyo
rapormu geliyo sana ekrem dede

derviş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben kendi kendime buguün tanıdım öyle rasgele dolaşırken rastladım.umarım iyi yapmışımdır.
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:derviş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben kendi kendime buguün tanıdım öyle rasgele dolaşırken rastladım.umarım iyi yapmışımdır.
hoş geldin kardeşim...emin ol iyi ettiniyi
derviş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben kendi kendime buguün tanıdım öyle rasgele dolaşırken rastladım.umarım iyi yapmışımdır.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.