You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

site neden yavaş???

site neden yavaş???

Uzman
site neden yavaş???
yaa bayadır yoktum zaten yeni girmeye başladım biraz ancak site çok yavaş bendemi bitek böyle genelmi acaba merak ettim sayfa açılana kadar aradan çok zaman geçiyo her sayfa açmaya kaltığımda e aşşağı beş dk bekliyorum yeni konu açarkende baya zor açılıyo nedenini merak ettim???Big Grinüşünmek:

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: site neden yavaş???
bu yeni versiyon 1.4 sürümü daha çok özellik barındırdığı için birz daha ağır çalışıyo olabilir ama genel olarak hızlı bende bi sorun yok sizin bağlantınızla ilgili yada hostingle ilgilide olabilir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende de bazen kasıyo ya ama yalnız bu site de böle bazen siteye hiç giremiyorum... mesajlara bazen cevap yazamıyorum bile.. aşırı yavaş..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
aynen atmaca at elini şu işe ne bu bir mesajı yarım saatte atıyorum...
ablanın vakti çok degerli...
altın ayarında..
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
bendede yavaş çok kasıyor
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende normal şu an önceden bendede öyleydi ama firefoxla bağlanalıdan beri hızı gayet normal sitenin gülücük
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
arkadaslar explorer kaynaklı bir yavaslama yasıyorsunuz...Firefox veya diger browserlarda herhangi bir yavaslama olmuyor...explorer in surumunu yukseltmeyi deneyin Wink
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.