You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Site Güncellemesi
cok guzel yenılıklerle dolu bı sıstem....tesekkur ettık ekrem tıtız calısmandan oturugülücük
benn ne zaman bı yere gıtsem bırseyler degısıyor aalamadım gıttı ya neysegülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Vovv çok begendim ciddi güzel olmuş.Renkler göz yormuyor ve uyumlu.Kullanıcı rengimizi de çok beğendim.Teşekkürler emeği geçenlere.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
beğenmenize sevindim. inşallah dahada güzel olcuak sitemiz. kullandığımız profil eklentisi yüzünden(üye olaranlara otomatik avatar ve imza ekler)kullanıcı kayıtlarında sorun varmış o yüzden kayıt olamamış kimse. o eklentiyi kaldırdım. sorun çözüldü bilginize
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.