You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Site Güncellemesi
S.a. değerli kardeşlerimiz. Sitemizin güncellenmesi büyük oranda bitmiştir. Bundan sonra çok daha iyi şekilde forumumuzdan istifade etmek için bazı düzenlemelere gittik. Aşağıda sitemiz kapalıyken yapılan değişiklikleri sizlerle paylaşıcam.En önemli değişiklik ilk olarak içeriğmiizi tamamen değiştiriyoruz.2. olarakda seo sistemini değiştirdim. bu komple yeni bir sistem demek.İnşallah yakında faydalarını hep birlikte görürüz.Sitemizdeki güncellemelerin bir bölümü

1-) Sitemizde Mybb 1.4.10 sürüm güncellemesi yapıldı. Forum sıfır kuruluma getirildi.Performans arttırıldı.
2-) Yeni temamız tamamlandı ve forum yepyeni bir görünüm kazandı.
3-)Sunucu değişikliği yapıldı. Mail sistemi yeniden çalışır hale getirildi.
4-)Sitemizin seosu yeniden yapılandırıldı. Artık google seo kullanıcaz ve linklerimiz değişti..Çok yakında farkını hep birlikte görücez
5-)Genel forumlar kaldırıldı. Tabiki güncel konularda olucak sitemizde ama artık içeriğimiz biraz daha özümüze dönücek.Site ismi İmam hatip, islami forum olarak değişti. Genel konular tek bi yerde toplandı. Sitenin kapalı kalmaması için şimdilik bu kadar düzenleme yaptım. İlerde yeni bölümler ekleyeceğim.
6-) Google reklamlarını konu içeriğinden kaldırdım.Artık konularda çıkmayacak.
7-) Ajax sistemini tekrar aktif ettim.Böylece çok daha kolay bi şekilde forumu kullanabilceksiniz.
8-) Kullanıcı renkleri yeniden düzenlendi.
9-) Site içi sohbet bölümünü geçici olarak kaldırdım.

Şimdilik aklıma gelen düzenlemeler bunlar. Fakat sitemizin performansı bundan sonra çok daha iyi olucak inşallah. Özellikle mail sistmeinni tekrar aktif olması ve seo değişikliği performansımızıkat kat yükselticektir önümüzdeki günlerde. Hepinize iyi forumlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-12-2009, Saat:01:38 PM, Düzenleyen: AtMaCa.
Profesör
RE: Site Güncellemesi
hayırlı olsun

ama bende mesaj yazma yeri yanda duruyor herkesdemi öyle yoksa sadece bende mi Saskin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ya mesajı yazdığımız yer varya ortada değil sağ yana kaymış Wink
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende ifadeler bit kadar çıkıyor

şekilde görüldüğü gibi

benim pc de sorun yok
sadece bu sitede ifadeler küçük Wink

[Resim: ifade.jpg]
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tamam o hızlı cevap bi kaç kod değişikliği yüzündendi hallettim onu. Resimlerin çıktığı o sayfanın linkini versene. ifadelerin kucuk çıkması ekran çözünürlüğünle alakalıdır.Siteyle bi ilgisi yok yanigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
rengi solmuş sitenin yaww:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yeniden benim sevdiğim halini almış, çok beğendim eline sağlık ekrem abi gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.