You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Site Görünümü Ve Değişimi

Site Görünümü Ve Değişimi

Profesör
RE: Site Görünümü Ve Değişimi
kahkaha
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
biz o renktık ne guzel gıttı bizide yeşertti yaw o renkti mavi olduk lacivertte döndük en son bu olmamış buda bence...

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Ekrem abi şu renk bahsi açılmışken süper modlarn rengi turuncu alt panelde... cess le ben hangi gruba dahil oluyorz rengimz uymuyo da lacivert olarak :D yoksa süperden hiper modluğa mı geçiş yaptık gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
maviyi ben rica etmiştim sagolsun ekrem abicim hallettmiş :D o alttakiler her sitede turuncuymuş süper modlar :D ama bizim site özel ve güzel üyeleriyle yöneticileriyle karizm :sırıtık: ifade çok güzel olmuş renkler :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
morcivert yapsın sizi gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu renkler kişisel değildir şimdilik bunlar uyumlu oldu bi süre kullandıktan sonra ilerde yeniden değiştircem.Süper mod renklerini alt tarafa eklememişim tamam ekledim şimdi lacuvert oldunuz ordada
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
olmaz böyle banane kabul etmıyom iştek cesın dedıgı renk olmus bızım rengı ben hıc beyenmedım onuda deişsen super olcekgülücük yaw bıkerede bız garıban uyelerın dedıgını yap ekrem yaa ne olur sankımmm

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-08-2009, Saat:03:40 PM, Düzenleyen: Katreİ_Nur.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.