You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Site değişimi İSLaMiFoRuM.NeT

Profesör
herkese slm. sitemizdeki değişikliklerin ilk etapı tamamlanmıştır. 2.5 yıl önce açtığımız ihlforum.net ismini 1 senedir peşinde olduğum ve geçen ay satın aldığım islamiforum.net adresi ile değiştirdik. yani ihlforum devri kapandı yeni adresimiz çok daha global ve büyük bi kitleye hitap edeceğimiz islamiforum.net oldu. siteyi komple bu alana taşımak zaman aldı biraz. ayrıca bu değişikliği yapmanın 2. bir sebebide mybb siteminden vbulletine geçmekti. siteyi vbulletin olarakda değiştircektim fakat bunu daha sonraya bıraktık. Çok yakında mybb 1.6 sistemi yayınlanıcak. çok daha performanslı bir sistem olcağı söyleniyor. ayrıca görüş aldığım bütün webmasterlar 2 değişimi aynı anda yapmanın googleda çok olumsuz etkisi olcağı yönünde oldu. ama yepyeni bi yapılanmayla ve isimle sitemizi güncelledim ve son sistem 1.4.13 kurdum. dediğim gibi eğer yeni mybbden performans alamazsak yaz ayları içinde de vbulletin lisansı alıcaz ve o sisteme geçicez.

Ayrıyetten yönetim olarakda tekrar bölüm moderatörlüğü sistemine geçiş yaptık ve genel yöneticilik sitemini kaldırdım. bu aşamada ilk olarak taha_yusuf, Yeniçağ, gribal_enfeksiyon, ervanur_ecrin, sehrgiz ve black_tulip arkadaşlarımızda sitemizin yeni yöneticileri olarak belirlenmiştir. bu konudaki düzenlemeleride bir kaç gün içerisinde tam olarak yapacağız. artık ülkemizin en iyi islami forumu olucaz. hepimiz için hayırlı olsun. bizi izlemeye devam edingülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-05-2010, Saat:02:35 PM, Düzenleyen: AtMaCa.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: Site değişimi
muhteşem olmuş bence goruntusu harıka hayırlısı olsun inşallahhh emeğinize sağlık Atmaca ...
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Site değişimi İSLaMiFoRuM.NeT
herkese hayırlı olsun çok güzel olmuş emeğine eline sağlık abi
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kendıme yenı bır ben lazım:D
elıne saglık ekrem cok guzel olmus yaw:D
calısmana 10 uzerınden 12 verdım:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-05-2010, Saat:08:09 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
LoadinG....*
güzel olmuş eline sağlık eko

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-05-2010, Saat:11:16 AM, Düzenleyen: silwerfree.
Profesör
sağolasınızgülücük sitenin islamiforum.net olarak değişmesi çok büyük bi gelişme bizim için. görüntü o kdr önemli değil sadece yenilik olsun diye değişik bi tarz tema yükledim. zaten 1.6 çıkınca herşey yeniden değişicek ya da vbulletin sistemine geçiş yapıcaz. bu 2. evre değişimi olucak ama biraz da maddiyata bakıyor çünkü vbulletin lisanslı bi ürün ve yaklaşık 350 400 dolara fiyatı var. Tema değişme özelliğini ekledim yeniden siteyi diğer görünümlerde kullanmak isteyenler sağ alt köşeden temalarını değiştirebilirler.
Sitedeki herşey islamiforum.net olarak değişceği için googledaki bütün indexlerin yenilenmesi 2 ayı bulur. o yüzden hitlerde geçici bi süre için düşüş olucaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.