You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sinirlendiğiniz zaman ne yaparsınız

Sinirlendiğiniz zaman ne yaparsınız

Uzman
Cvp: RE: Sinirlendiğiniz zaman ne yaparsınız
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:En güzeli valla!...
Hem karşındakini deli ediyosun, hemde haklılık snde kalıyo...
Ama 1 çift laf söylemeden yapmam... Sakin bi şekilde lafını sok otursun aşağa! (hakkaten tesçillenmiş bnim onayımdan geçmiş bi formülWink:D:D)

harbi lafı koydum mu bi içim rahatlıyogülücük))
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: Sinirlendiğiniz zaman ne yaparsınız
SİNİRLENİNCE SUSMAM ASLA.ÇENEM DÜŞER BU DURUMLARDAgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Sinirlendiğiniz zaman ne yaparsınız
sinirlenme durumlarında

ALLAH bi çenem düşer bi çenem düşer sinirlendiren sinirlendirdiğine pişman olur o derece

bıdı bıdı hiç susmam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN KOLAY KOLAY SİNİRLENMEM SİNİRLENDİĞİM ZAMAN O ORTAMI TERK EDERİM

LA HAVLE ÇEKERİM

BENCE EN AHLAKLI VE EN MANTIKLI YORUM YAZAN REYYAN ABLA OLMUŞTUR ŞAHSİ GÖRÜŞÜM
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Sinirlendiğiniz zaman ne yaparsınız
ya susmak sucluluğu kabul etmektir bence ben yan yan uzun uzun bakarım baktım hala susmuyo zırvalıyo ağaz burun gırerımgülücük çok yapmısımdırda bazen dayak yeskte olsun ben kendıme hakim olamıyorum ya oflu damarım kabarıogülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SİNİRLENİNCE SUSMAM ASLA.ÇENEM DÜŞER BU DURUMLARDAgülücük

kız senin bu normal halin be icýnicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SİNİRLENİNCE SUSMAM ASLA.ÇENEM DÜŞER BU DURUMLARDAgülücük

kız senin bu normal halin be icýnicýn

AŞKOLSUN REYYAN.böğğgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o kızların genel hali olmuyomu reyyan? çene düşme vaziyetiTongue

Smilegülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.