You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sinirlendiğiniz zaman ne yaparsınız

Sinirlendiğiniz zaman ne yaparsınız

Forumcu
Cvp: Sinirlendiğiniz zaman ne yaparsınız
kolay kolay sinirlenmem. sinirlendiğimde kızdığım kişiyle karşı karşıya gelmek istemem.karşımdaki konuşmak istediğinde çok sinirliyim seni kırabilirim daha sonra konuşuruz derim.ama karşımdaki ısrar ederse işte o zaman pek iyi şeyler olmaz.aklımdan geçenleri ayırdetmeksizin karşımdakine söylerim.bi de çok nadirde olsa elimdeki bi eşyayı kırarak rahatlarım.deneyin bakın etkili olacak .birinin kalbini kırmaktan daha iyi.aman değerli bişi kırmayın sakın.telefonunuzu falan.şöyle çaybardağı kavanoz falan idealdir.....yes
BugÜn DoğUm GüNÜN yANınDa DeğiLİM bu yÜzdEN hiç İyi DEğiliM...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
okgülücük
*ayayşe* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kolay kolay sinirlenmem. sinirlendiğimde kızdığım kişiyle karşı karşıya gelmek istemem.karşımdaki konuşmak istediğinde çok sinirliyim seni kırabilirim daha sonra konuşuruz derim.ama karşımdaki ısrar ederse işte o zaman pek iyi şeyler olmaz.aklımdan geçenleri ayırdetmeksizin karşımdakine söylerim.bi de çok nadirde olsa elimdeki bi eşyayı kırarak rahatlarım.deneyin bakın etkili olacak .birinin kalbini kırmaktan daha iyi.aman değerli bişi kırmayın sakın.telefonunuzu falan.şöyle çaybardağı kavanoz falan idealdir.....yes
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
*ayayşe* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kolay kolay sinirlenmem. sinirlendiğimde kızdığım kişiyle karşı karşıya gelmek istemem.karşımdaki konuşmak istediğinde çok sinirliyim seni kırabilirim daha sonra konuşuruz derim.ama karşımdaki ısrar ederse işte o zaman pek iyi şeyler olmaz.aklımdan geçenleri ayırdetmeksizin karşımdakine söylerim.bi de çok nadirde olsa elimdeki bi eşyayı kırarak rahatlarım.deneyin bakın etkili olacak .birinin kalbini kırmaktan daha iyi.aman değerli bişi kırmayın sakın.telefonunuzu falan.şöyle çaybardağı kavanoz falan idealdir.....yes

yada kapı camına yumruk filan atalım en iyisigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
sinirlenirsem iletişimi kaybetmişim demektir

sakinlaşene kadar beklerim

tabi karşımdaki de sussun diye onu dinleyemeyeceğimi söylerim

ya mekan değiştiririm mümkün değilse başka bir işle meşgul olurum

çünkü olaya sonra bakınca çok farklı görüo insan bu zaman içinde öğrendiğim bir düstur beni için...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Fıtratım gereği biraz celalli biriyim.
Sinirlendiğim zaman salavat getiririm ve "öfkelenmeyin, öfkelenmek şeytandandır." hadisini hatırlamaya çalışırım, mümkünse abdest alırım onuda yapamazsam hemen ortamdan hicret ederim.Bütün bunları başaramadığım zaman biraz kötü olur ama bugüne kadar ciddi bir vukuatım olmadı elhamdülillahgülücük
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
evde sinirlendim ise kapıyı çarpar çıkarımhırrrrrrr
o kişiye bağırırım sinirimi çıkarrım o kişiden..!ok
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Sinirlendiğiniz zaman ne yaparsınız
şu anda çok sinirliyim mesela la havle çekip duruyorum hırrrrrrrr
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.