You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sinan Topçu - Sevdim Seni Mabuduma

Acemi Üye

güftesi cemaliye ait olmayan ilahi. balıkesirli din bilgini ve balıkesir eşrafından olan hasan basri çantaya ait bir ilahidir.Sinan Topçu yorumu

sevdim seni mâbuduma
canân diye sevdim.
bir ben degil âlem sana
hayran diye sevdim.

evlad-i iyalden gecerek
ben ravzana geldim.
ahlâkını meth etmede
kur`an diye sevdim

kurbanın olam şah-i rasül
kovma kapından
didârına müştak olan
yezdân diye sevdim.

mahşerde nebiler bile
senden medet ister.
gül yüzlü melekler sana
hayran diye sevdim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-07-2013, Saat:08:15 PM, Düzenleyen: Muhibbii.
General
RE: Sinan Topçu - Sevdim Seni Mabuduma
"...mahşerde nebiler bile senden medet ister..." gibi küfür bir söz, Allah korusun. Benim gibi günahkar kul bile ondan medet istemiyor, istemez de.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
niye? reklam için gelenleri engellemek mümkün değil sonradan banlayabiliyorsun sadece.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeş nebiden medet istemek gibi bir şey islama aykırıdır, bunu belirttim.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Nebi kelimesi, peygamber anlamına gelir. ''Mahşerde nebiler bile senden medet ister...'' derken; mahşer günü, diğer peygamberler bile Hazreti Muhammed (S.A.V) den medet ister, denmek istenmiş...

Not: Uyku düzensizliğinden ileri gelen akıl sorunları yaşıyorum... Yanlışsam bağışlayınız.
Aksın kanım, kefenime renk olsun!
Al kefenim, bayrağıma denk olsun!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
tamam işte kardeş, peygamber muhammed aleyhissalatu vesselamdan da medet istemiyoruz beklemiyoruz. şefaat olarak bildiğimiz şey Allahın merhametinden başka bir şey olmayacaktır medet bekleyeceğimiz kimse de Rasululah değil Allahtır.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Karışık bir konu... Mazur görünüz, beni. Marş basmıyor...
Aksın kanım, kefenime renk olsun!
Al kefenim, bayrağıma denk olsun!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
eyvallah başka zaman okursunuz inşallah gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.