You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
Cvp: RE: SİMAYIM
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iiyi biri msnde bikaç kez konuşma fırsatımız oldu ama olsungülücük

teşekkür ederim öyleyimdir ehu ehu severler işte beni ne yapayım özel bi çabam yokhalayhalayhalay
görüşürüz yine karizm

:Dnasıl sevdiler yaw warsa tüyoları sölesene benide sevsinler:sırıtık::sırıtık:
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: SİMAYIM
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iiyi biri msnde bikaç kez konuşma fırsatımız oldu ama olsungülücük

teşekkür ederim öyleyimdir ehu ehu severler işte beni ne yapayım özel bi çabam yokhalayhalayhalay
görüşürüz yine karizm

:Dnasıl sevdiler yaw warsa tüyoları sölesene benide sevsinler:sırıtık::sırıtık:

dedim ya özel bi çabam yok allah vergisihalaykarizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çakarım baaaaaaaakkk sopa sopa

dettt sen kime çakıyosun bakayımgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: SİMAYIM
ay simayım öyle takıldığıma bakma seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum çok tatlısın canıkom iyiki senınle tanışmışım hep hayatımda bi boşluk vardı düşünüyodum acaba ne diye meğer hayatımda sen eksikmışsın simoşumgülücük
yauw bn netten öyle gvenillir ark çıkmz diyodum ama sizleri tanıyınca fikrim değişti
şeni tavi mikvars simoşumrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay simayım öyle takıldığıma bakma seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum çok tatlısın canıkom iyiki senınle tanışmışım hep hayatımda bi boşluk vardı düşünüyodum acaba ne diye meğer hayatımda sen eksikmışsın simoşumgülücük
yauw bn netten öyle gvenillir ark çıkmz diyodum ama sizleri tanıyınca fikrim değişti
şeni tavi mikvars simoşumrosegul

ay ayy ayyyyyyyyyyyyyyyy
can ciğer kuzu sarmam benim sen eksiktin şimdi tam oldu yerini dolduran olmaz cicişko teşekkür ederim bende seni sevirem rosegulrosegulhalayhalay
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
RE: SİMAYIM
ÇOK TATLI
SEVECEN
ÇOK İYİ

FAZLA SOHBET İMKANI BULAMADIM MALESEF
SEVİYORUM SİMAYCIMI

SENİ TANIDIKÇA YORUMLARIM ARTAR CANIM BENİM
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ay ben nasıl görmemişim bu konuyukahkaha

simoşum benimmmmmm can ciğer kuzu sarmasıdır o:sırıtık: bakmayın kırk yıllık dost gibi konuştuuma daha yeni yeni tanışıoruzgülücük ama çok ısındık birbirimize dimi kuzu:sırıtık:

süper modum benim(hayallerimdekigülücük) öptüm seni gözlerinden:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
BiNNuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇOK TATLI
SEVECEN
ÇOK İYİ

FAZLA SOHBET İMKANI BULAMADIM MALESEF
SEVİYORUM SİMAYCIMI

SENİ TANIDIKÇA YORUMLARIM ARTAR CANIM BENİM

binnurcum tşk güzel yorumun için inş. birbirimiiz daha tanıdıkça sevgimiz çoğalarak artacak sağaoslınrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay ben nasıl görmemişim bu konuyukahkaha

simoşum benimmmmmm can ciğer kuzu sarmasıdır o:sırıtık: bakmayın kırk yıllık dost gibi konuştuuma daha yeni yeni tanışıoruzgülücük ama çok ısındık birbirimize dimi kuzu:sırıtık:

süper modum benim(hayallerimdekigülücük) öptüm seni gözlerinden:sırıtık:

canımsın tşk edrim bu nazik yorumun için tatlım tanıdıkça daha da artacak inş muhabbetimizrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.