You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Cvp: SİMAYIM
Artık sıkılmaya başladığım bi anda beni takrar nete bağlayan bir sebeb..

Ruh ikizim..

Forumun neşesi (En sevileni bence)

Nette tanışıp dost olunabileceğine beni inandıran çok sevddiğim bir insan.

Üyeliğine gelince gülücük nadide yorumlarıyla ayrı bi haav katıyor. okumaktan zevk alıyorum gülücük

Zaten ben simayı sevdiğim için kötü bi üye olması da beni ilgilendirmiyor Tongue
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Artık sıkılmaya başladığım bi anda beni takrar nete bağlayan bir sebeb..

Ruh ikizim..

Forumun neşesi (En sevileni bence)

Nette tanışıp dost olunabileceğine beni inandıran çok sevddiğim bir insan.

Üyeliğine gelince gülücük nadide yorumlarıyla ayrı bi haav katıyor. okumaktan zevk alıyorum gülücük

Zaten ben simayı sevdiğim için kötü bi üye olması da beni ilgilendirmiyor Tongue

valla bu yazdıkların karşısında ezildim sevracım ama ruh ikizim demişsin ya harfiyen katılıyorumifade bütün bu güzel nadide düşüncelerine bilmukabele diyorum rosegulrosegulrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: SİMAYIM
yine ben simoşşş
ah simoş ahh bana kobra demekten vaz geç yoksa senın başlığını katletcem ona göregülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: SİMAYIM
Simayımın en sevdiğim özelliği kübraya kobra demesidir :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: SİMAYIM
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yine ben simoşşş
ah simoş ahh bana kobra demekten vaz geç yoksa senın başlığını katletcem ona göregülücük

sağolsun ekrem katletti sana hacet kalmadıkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Simayımın en sevdiğim özelliği kübraya kobra demesidir :D

sevraaaaaKizgin
istersen senin ismınden bahsedelım hehegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yine ben simoşşş

sağolsun ekrem katletti sana hacet kalmadıkahkaha

tmm daha çok katledelim hehegülücük
ee millet daha daha nslsnızgülücükkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iiyi biri msnde bikaç kez konuşma fırsatımız oldu ama olsungülücük

teşekkür ederim öyleyimdir ehu ehu severler işte beni ne yapayım özel bi çabam yokhalayhalayhalay
görüşürüz yine karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.