You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: SİMAYIM
simay forumda sevdiğim kardeşlerimden birisidr. kendisi cana yakın anlayışlı ve espirili bir insan gerçekten, eğer canınınz sıkkınsa onunla bir araya gelip gülebilirsinizgülücük tek bi kötü huyu var oda burnunu karıştırması neyse diyecek bişey yok can çıkar huy çıkmazgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: SİMAYIM
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:simay forumda sevdiğim kardeşlerimden birisidr. kendisi cana yakın anlayışlı ve espirili bir insan gerçekten, eğer canınınz sıkkınsa onunla bir araya gelip gülebilirsinizgülücük tek bi kötü huyu var oda burnunu karıştırması neyse diyecek bişey yok can çıkar huy çıkmazgülücük

sende her yemeğin içine tortum gibi balgam çıkarıyon ekrem ben daha kibarım bekahkahakahkaha
neyse baştaki yazdıkların hatrına sağolasın bende seni severim bilirsin ekrem abim:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:simay forumda sevdiğim kardeşlerimden birisidr. kendisi cana yakın anlayışlı ve espirili bir insan gerçekten, eğer canınınz sıkkınsa onunla bir araya gelip gülebilirsinizgülücük tek bi kötü huyu var oda burnunu karıştırması neyse diyecek bişey yok can çıkar huy çıkmazgülücük

sende her yemeğin içine tortum gibi balgam çıkarıyon ekrem ben daha kibarım bekahkahakahkaha
neyse baştaki yazdıkların hatrına sağolasın bende seni severim bilirsin ekrem abim:sırıtık:

Ey allahım ya sen bu kullarına akıl ver!gülücük
Sayın adiminimiz ve sevgili modum sorarım size bu ne iğrençlik hıııııııııııııııı.
Şu aleni yaptıgınız kabalık ve pasaklılıktan sonra sizi alan olmucak
demedi demeyin...kahkahakahkaha
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ya kocası bunun elinden nasıl yemek yicek ıykk midem bulandı çok iğrençsin ya simaygülücük

Sen birazda kendini düşün istersen balgam çıkaran bir kocayla sofraya
oturcak mı?kahkaha
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
SEVİNÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ya kocası bunun elinden nasıl yemek yicek ıykk midem bulandı çok iğrençsin ya simaygülücük

Sen birazda kendini düşün istersen balgam çıkaran bir kocayla sofraya
oturcak mı?kahkaha

hay ağzına sağlık ablam:sırıtık:
kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.