You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Cvp: SİMAYIM
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:simay bana KOBRA diyerek beni deli ediyooKizgin
sitedeki beni en çok kızdıran üyelerden biri simay biri de reyyan Smile
ama simay ı çok severim çok sıcak kanlı her ne kadar bana kobra dese de hemen soruyo 'kobra kızmıyosun dimi'gülücük
kızmıyorummm ya şakasına takıl işteSmilegülücükhehehehehegülücükgülücük
canım benım iyiki tanımışım seni bea
iyiSmile

biliyorum canım kızmadığını bende seni seviyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: SİMAYIM
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SİMAY NETTE TANİŞTİĞİM HOS NEZİH SICAKKANLI VE SAMİMİ İNSANLARDAN BİR TANESİ...ONU TANIDIĞIM İÇİN MEMNUNUM POZİTİF ENERJİ YAYIYOR ETRAFİNA RELAX HEMDE NE RELAXgülücük HEP BÖYLE OL CANIM YÜZÜN HEP GÜLSÜN İNSALLAH..Wink

canımsın yaw seni severim bilirsiniyiSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: SİMAYIM
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Simayı tanıdığım için çok pişmanım nerden tanıdım yah.
Uyusun biri vesile oldu(sahra:D) hayatımı zehir etmesine sebep oldun kızz.
Simaycım accık deli doludur nerde ne yapacağı belli olmaz.Bol bol kalp kırar sonra da hiç bişi olmamış gibi davranır alkışSmilealkışSmile

Nese lafı fazla uzatmayayım seviorum canım senii her ne kadar beni sinir etsende çok şekersin ve seni tanıdığım için mutluyum(he bu arada şımarmahahahahahahaaSmilegülücük)
hehehehehegülücük

esracım teşekkür edrim canım ben seni kırmak istemiyorum ama basiretim abğlanıyo ve bazen istemedğim şeyler oluyo k.bakma seni seviyorumhimmmmmmgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:simayy cok iii yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

teşekkür ederim selim hüsnü zannından dolayı eminim sende öylesinhimmmmmmgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: SİMAYIM
canım ablam bnm
severim kendisini
ama görüşlerimiz uyuşmaz :D
olsun savunmaya geçti mi daha güzel oluyor
muhteşem bi insan ya
kalbimi kırdığı oldu Sad
ama kardeş yüreği daynamaz ki
seviyorum seni.. Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım ablam bnm
severim kendisini
ama görüşlerimiz uyuşmaz :D
olsun savunmaya geçti mi daha güzel oluyor
muhteşem bi insan ya
kalbimi kırdığı oldu Sad
ama kardeş yüreği daynamaz ki
seviyorum seni.. Wink

karamelli dondurmam ben seni kırarmıyım hiç boşver fikirlerimiz uyuşmasada anlaşırız biz bene sen seviyorumhimmmmmmgülücükhehehehehegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:simaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy gülücük

nede güzel yorumlamısgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:simaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy gülücük

nede güzel yorumlamısgülücük

sorma çok şey anlatmış makale gibihahahagülücük)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.