simayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:halledilir arkadaşım üzülme bu kadar...:sırıtık:Neyse ßırakaLım ßöyle kaLsın
CahiLLiğin gözü kör olsun
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
simayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:halledilir arkadaşım üzülme bu kadar...:sırıtık:Neyse ßırakaLım ßöyle kaLsın
CahiLLiğin gözü kör olsun
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:avatar resmini ö.m at bana yapıyım ok?
dReamer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevindiÇok mu ßelli ettim:sırıtık:
dReamer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birazama sevinen insanlari gormek guzel
kedinin cigere bakmasi hesabi bakiyorum size

reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:avatarın olmuştur vatana millete siteye hayırlı uğurlu olsun
Reyyan Aşağı Reyyan Yukarı oo yeah Reyyan gönüllerin kralı 
MedotuShika Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:avatarın olmuştur vatana millete siteye hayırlı uğurlu olsun
alkışReyyan Aşağı Reyyan Yukarı oo yeah Reyyan gönüllerin kralı
Teşekkür ederim reyyan abLa mı demem Lazım

_DERYA_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rayyana bak valla
ne kız başka forumlarda millet admin veya mod oldum diye havaya giriyor bizim sitede böyle bir şey yok görüyorsunuz işte
adminlerde mod larda süper hepsine tşk ler
allah razı olsunlar her ne istersek yapıyorlar
_DERYA_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rayyana bak valla
ne kız başka forumlarda millet admin veya mod oldum diye havaya giriyor bizim sitede böyle bir şey yok görüyorsunuz işte
adminlerde mod larda süper hepsine tşk ler
allah razı olsunlar her ne istersek yapıyorlar
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.