You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şii ezanı(harika)

Profesör
RE: Şii ezanı(harika)
ama alevilik şiilik hakkında çok konu var sanırım gülücük kaldırılması uygunmudur bilmem bütün yorumları okumadım ben sakıncalı yorumlar varsa silelim
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
sen de nefer oğlan, şükret ki çığırılır dememiş :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
töbe töbe vallaha raskolnikovu tevekkeli görmedim ben katil ourum bu gidişle Big Grin
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
rasalnikofu gördüysen hayra alamet değil. yerinde olsam abdes alırım dilenciye sadaka filan vrririm.
ben diyorum sitede bir şeyler dolaşıyor ama sevra kabul etmiyor. bence onda da bi tuhaflık var. ip yazısı hiç normal bi yazı değil.
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
sitede neyin dolaştığını biliyorum da 14 şubata kadar birşey kalmaz merak etme
bence ip yazısı da harika bir yazı kalmalı, en azından ben deftere geçirene kadar Big Grin
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.