bin defa bıraktım hala içiyorum keşke hepten yasak koysalarda kurtulsak
hastaneler kanser vakalarıyla dolu hala akıllanmadık vesselamm.....
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hükümet sigara yasağında samimi ise ve bu yasağı da "insan"ı korumak adına yapıyorsa tüketiciye değil-çünkü içme alanlarına sınırlamalar getirilmesi bunun zımnen yasaklanması demektir- SATICIYA sınırlamalar getirmesi gerekir...yani sigara satışını yasaklamalı!..değilse "hükümetin politik kaygılardan dolayı böyle yasama ve yaptırımlarda bulunduğu" görüşü gerçeklik kazanır-ki ben de böyle düşünenlerdenim-...
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hükümet sigara yasağında samimi ise ve bu yasağı da "insan"ı korumak adına yapıyorsa tüketiciye değil-çünkü içme alanlarına sınırlamalar getirilmesi bunun zımnen yasaklanması demektir- SATICIYA sınırlamalar getirmesi gerekir...yani sigara satışını yasaklamalı!..değilse "hükümetin politik kaygılardan dolayı böyle yasama ve yaptırımlarda bulunduğu" görüşü gerçeklik kazanır-ki ben de böyle düşünenlerdenim-...
diyelimki politik kaygıdan böyle bi yasak geldi keşke bu zamana kadar iktidar olan diğer partilerde kaygısını çekseydide sigarayı yasaklasaydı [b]Ama buna ahlaksızlık denir, ha siyasette ahlak olmaz diyenlerden iseniz o başka:sırıtık:ki sigara içenler çoğalmasaydı
tüketiciye yönelik bi yasak old düşünmüyorum topyekün bi yasak sözkonusu değil sadece belli kurallarla kısıtlamaya gidilmiştir zira üretimi yasaklamak ya da satışını yasaklamanın pekte bi mantığı yok içmek isteyen kübadan puroda getirtirir bu da yasadışı kaçakçılığa teşvik olur İyi o halde eroin, uyuşturucu, afyon vs maddelerin yasağı kaldırılsın, satışı serbest fakat kullanılması yasak olsun ki yasadışı kaçakçılığın önüne geçilsin, HEM DE BU MANTIKSIZLIK ORTADAN KALKMIŞ OLUR!:sırıtık:kısıtlamak en mantıklısı hiç değilse pasif içiciyi düşünüyor hükümet bunu düşünmeyenlerde var halimize çok şükür [/b]...:sırıtık:
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hükümet sigara yasağında samimi ise ve bu yasağı da "insan"ı korumak adına yapıyorsa tüketiciye değil-çünkü içme alanlarına sınırlamalar getirilmesi bunun zımnen yasaklanması demektir- SATICIYA sınırlamalar getirmesi gerekir...yani sigara satışını yasaklamalı!..değilse "hükümetin politik kaygılardan dolayı böyle yasama ve yaptırımlarda bulunduğu" görüşü gerçeklik kazanır-ki ben de böyle düşünenlerdenim-...
diyelimki politik kaygıdan böyle bi yasak geldi keşke bu zamana kadar iktidar olan diğer partilerde kaygısını çekseydide sigarayı yasaklasaydı [b]Ama buna ahlaksızlık denir, ha siyasette ahlak olmaz diyenlerden iseniz o başka:sırıtık:ki sigara içenler çoğalmasaydı
tüketiciye yönelik bi yasak old düşünmüyorum topyekün bi yasak sözkonusu değil sadece belli kurallarla kısıtlamaya gidilmiştir zira üretimi yasaklamak ya da satışını yasaklamanın pekte bi mantığı yok içmek isteyen kübadan puroda getirtirir bu da yasadışı kaçakçılığa teşvik olur İyi o halde eroin, uyuşturucu, afyon vs maddelerin yasağı kaldırılsın, satışı serbest fakat kullanılması yasak olsun ki yasadışı kaçakçılığın önüne geçilsin, HEM DE BU MANTIKSIZLIK ORTADAN KALKMIŞ OLUR!:sırıtık:kısıtlamak en mantıklısı hiç değilse pasif içiciyi düşünüyor hükümet bunu düşünmeyenlerde var halimize çok şükür [/b]...:sırıtık:
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.