You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

vampiriçe:):):)
Cvp: Sigara Yasağı
Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Madem bu ulkede herkes eşit haklara sahip , madem içmeyenler kadar içenlerde insan , herkez ozgur (baskalarının haklarını engellemeyecek sekilde) ,

O zaman bir sigara içicisi olarak

SİGARA YASAGINADA KARSIYIM

paratez içinde başkalarının hakkını engellemıcek şekılde yazmşsın serhat
sigara içince başkalarının hakkını bi nevi de olsa engellemiş olmucakmısın yani bnm soluduğum havayı kimsenın kirletmeye hakkı yok bn saf oksijen çekmk istıyorum ciğerlerimegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: Sigara Yasağı
bence insan saglıgı için zararlı olan bişey yasaklanmalı ve özgürlükle alakası olmamalı saglıga zararlıysa sonucta yine biraz uzun yaşamaları için düşünüp yapılan bişey kendileri düşünmese bile ayrıca temiz bir cevre ortamı ve insanlar sigara kokmaz senide rahatsız etmez bence sonuna kadar yasaklanmalı
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
Cvp: RE: Sigara Yasağı
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence insan saglıgı için zararlı olan bişey yasaklanmalı ve özgürlükle alakası olmamalı saglıga zararlıysa sonucta yine biraz uzun yaşamaları için düşünüp yapılan bişey kendileri düşünmese bile ayrıca temiz bir cevre ortamı ve insanlar sigara kokmaz senide rahatsız etmez bence sonuna kadar yasaklanmalı

Bizim okuldan bir kıssa anlatayım..

Sigarayı hakkıyla içen ve sigaraya haksız yere düşmanlık eden iki hoca öğretmenler odaında başlamışlar tartışmaya.. Sigara düşmanı muallim..

"Yahu hocam! Niye içiyorsunuz şu zıkkımı, benim soluduğum havayı da kirletiyorsunuz. Bizi de düşünün." demiş.

Sigarayı hakkını vererek içen muallim ise araba kullanmamanın verdiği ferahat ile kısa bir sessizlikten sonra; " Senin arabanın egzosundan çıkanlar da benim soluduğum havayı kirletiyor. Siz de bizi düşünün. " demiş.

Kesinliğini tasdik etmiyorum, en kısa zamanda aslını öğrenip tasdik eeceğim inşallah..
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
aktif duruma bi türlü geçemeyen pasif bi içici olarak ben de bu yasak kalksın diyorum gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
can fezAm
ARKADAŞLAR BENCE BÖYLE KONULARDA ÖZGÜRLÜK AÇOISINDAN TARTIŞIRSAK ,BELKİDE BAŞÖRTÜSÜNÜN DE TARTIŞILMASI KAÇINILMAZ OLUR..HERKES ÖZGÜRDÜR..DİLEDİĞİ GİBİ YAŞAR VE KIYAMET GÜNÜ RABBİNE HESABINI VERİR..
SELAM VE DUA İLE..
haaa ayrıca sigara çogu alime göre tahrimi mekruhtur...
Ben yalnızca seni seviyorum,
Ne o muhteşem güzelliğin
Ne kalbimdeki özelliğin
Ne de sevdiğim için değil,
Seni yalnızca sen olduğun için,
Ruhun için
Kalbin için
Aklın ve sevgin için seviyorum seni.
Ben seni en çok kendim için seviyorum
Belki de ilk defa bencil oluşumu
Sana borçlu olduğum için.
Seni her şey için seviyorum.
Ve sahip olmadığım
Hiçbir şey için.
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.

.....''seni..''' seviyorum ''can'' ......
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
allahım yaa .iyide sigara içmek yasak degilki .kapalı alanlarda sigara içmek yasak.ve buda cok normal .ve bende sigara içmeyen olarak kapalı alanlarda ki gerekse toplumun içinde sigara içenleri boykot ediyorum.sigara içenleri zerre kadar düşünmüyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
TÜRKİYE İLE AVRUPALI BİLMİŞLER ARASINDA GEÇEN BİR KONUŞMA :
TÜRKİYE:"NASIL OLDUDA SİGARA İÇEN SAYISINI BU KADAR AZALTTINIZ?"
A.B.: ÖNCELERİ TÜRLÜ TÜRLÜ YSAKLAR KOYDUK İÇEN YİNE İÇTİ .BİLGİLENDİRİCİ AFİŞLER ASTIK İÇEN YİNE İÇTİ . EN SONUNDA SİGARA İÇENLERİN NORMAL İNSANLARA GÖRE DAHA CAHİL GÖRÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA ÇIKARDIK BUNU DUYURMAMIZ BİLE YETTİ ...
ben demiyorum AB diyo
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.