You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sigara İçmek Günah Değildir !

Sigara İçmek Günah Değildir !

LoadinG....*
RE: Sigara İçmek Günah Değildir !
selamun aleykum
arkadaşlar tartışmak bir konulara cözüm bulmak fıkır alısverısı yapmak guzeldır hatta sunnettır bır brıımıze bılgılerımızı aktarıyoruz .
ama suan goruorum kı kalp kırmaya gıdıosunuz. bır bırınızı ıncıtmeyınız. Bide Kimse kur-ânı kerımı kafnıza göre yorumlamayın arkadaşlar ben suna buna ınanında demıorm arasdırın arasdırmak ıyıdır. ama kesın haram deıldır kesın helaldır dıe bısey demeyın. Simdi öze dönus kardesım vucuda zarar veren haram ayetınden yola cıkarak o zaman ekmek yemek pc basında oturmak haramdır dıo . Sımdı kardesım herseyın fazlası zarar tabı kı onlarında fazlası da zarar .
Kur-ânı kerimin yaşı yokdur tabı kardesım benım sana yası kac dememın nedenı sukut kardesım guzel acıklamıs. Ama su kardesım daha yenı yetıskın bır ınsansın hanı cok okumusundur cok bılgı edınmısındır bılmıorm orasınıda . ben cok bılgılı ınsan gordum cok sızın tabırınızle alım gordum ama bırı bıle benım bılgım cok az vetfa vermekden de kacarlar cogu kesın olay seylerı anlatırlar sıze. Ki sen kesin olarak söluosun.
ben ondan dedım kesın söleme kardesım. Bir gün yanlış bıseyı sölersn bırı bunu uygular sonra olunceye kadar hatta öldukden sonra o ogrenen kısıler yapdıkca gunah ısler sana . ondan dıorum kardesım eger senıde rencıde veya kırdıysamda kusura bakma hakkını helal et

Seyithan kardeşim sana hiç birşey demiyorum.

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: Sigara İçmek Günah Değildir !
son yazdığına katılmakla birlikte bir evvelkine şaşırdığımı belirteyim
çok lazımmış gibi şu zıkkım hakkında da tartışmaya düşmemek gerek :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.