You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SEYDA (K.S.) HAZRETLERİ'NİN 63. YILA SIĞAN SÜNNETE MUTABAAT HAYATI

SEYDA (K.S.) HAZRETLERİ'NİN 63. YILA SIĞAN SÜNNETE MUTABAAT HAYATI

Üye
RE: SEYDA (K.S.) HAZRETLERİ'NİN 63. YILA SIĞAN SÜNNETE MUTABAAT HAYATI
BİŞEY SORUCAM İLLAHA GİTMEK LAZIM MI BEN MESELA ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORUM BU BENM KİŞİSEL DÜŞÜNCEM BEN BANA ALLAH VE RESULÜ YETR DİYORUM DUAMIDA ALLAHA EDİYORUM TÖVBEMİ DE ALLAH DİYORYA BEN SİZE ŞAH DAMARINDAN YADA YAKINIM BİDE FATİHA SURESİNDEDE HERGÜN DİYORUZ ZATEN YANLIZ İBADET EDER YANLIZ SENDEN YARDIM BEKLERİZ BU BANA YETİYO. YANLIŞ ANLAMA BU BENM KENDİ FİKRİM
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Cvp: RE: SEYDA (K.S.) HAZRETLERİ'NİN 63. YILA SIĞAN SÜNNETE MUTABAAT HAYATI
hanzala77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BİŞEY SORUCAM İLLAHA GİTMEK LAZIM MI BEN MESELA ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORUM BU BENM KİŞİSEL DÜŞÜNCEM BEN BANA ALLAH VE RESULÜ YETR DİYORUM DUAMIDA ALLAHA EDİYORUM TÖVBEMİ DE ALLAH DİYORYA BEN SİZE ŞAH DAMARINDAN YADA YAKINIM BİDE FATİHA SURESİNDEDE HERGÜN DİYORUZ ZATEN YANLIZ İBADET EDER YANLIZ SENDEN YARDIM BEKLERİZ BU BANA YETİYO. YANLIŞ ANLAMA BU BENM KENDİ FİKRİM

estf.kardeşim ne yanlış anlaması..aramızda böle şelern lafı olmaz hepimz kardeşiz..haklısın tabi böyle düşünmekle...hak veriom sana bnde bazen böyle düşünüyorm ama bi yere bağlı olnca uyuduğunda bile kalbindeki iman ışığı sönmez die düşünüom her iki konuda da haklıyız yani olabilir de olmayabilir de..önemli olan aşk ve teslimiyet..rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-01-2009, Saat:04:31 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
Üye
ECRİN_ZÜLEYHA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
hanzala77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BİŞEY SORUCAM İLLAHA GİTMEK LAZIM MI BEN MESELA ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORUM BU BENM KİŞİSEL DÜŞÜNCEM BEN BANA ALLAH VE RESULÜ YETR DİYORUM DUAMIDA ALLAHA EDİYORUM TÖVBEMİ DE ALLAH DİYORYA BEN SİZE ŞAH DAMARINDAN YADA YAKINIM BİDE FATİHA SURESİNDEDE HERGÜN DİYORUZ ZATEN YANLIZ İBADET EDER YANLIZ SENDEN YARDIM BEKLERİZ BU BANA YETİYO. YANLIŞ ANLAMA BU BENM KENDİ FİKRİM

estf.kardeşim ne yanlış anlaması..aramızda böle şelern lafı olmaz hepimz kardeşiz..haklısın tabi böyle düşünmekle...hak veriom sana bnde bazen böyle düşünüyorm ama bi yere bağlı olnca uyuduğunda bile kalbindeki iman ışığı sönmez die düşünüom her iki konuda da haklıyız yani olabilir de olmayabilir de..önemli olan aşk ve teslimiyet..rosegul

EVET BAGLI OLDUGUM Bİ GURUP VAR AMA ADI YOK HEP SORARLAR HANGİ CEMAATE BAGLISIN BENDE DİYORUMKİ EHLİ-SÜNNET VEL-CEMAAT İNSANLARI BUNU KABULENEMİYORLAR ŞUCU BUCU OLMAMI BEKLİYORLAR BENDE SORUYORUM KARDEŞLERİM EHLİ SÜNNETTEN DAHA GÜZEL BİŞEY Mİ VAR BEN ALLAHI SEVİYORUM HEMDE COK SEVİYORUM ONUN RESULÜNÜDE SEVİYORUM YANİ TEK BAGLI OLDUGUM KİŞİ EFENDİM PEYGAMBERİM MUHAMMED MUSTAFA S.A.V GECE YATINCADA ELİMDEN GELDİKÇE DÜŞÜNMEYE CALIŞIYORUM BİR HATAM VARSA ALLAH EFFETSİN İNŞALLAH
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
ya hanzala krdedş sende heryerde tartışma çıkarıyosun onlar sadece yol gsteriyolar yaşayan alimlerr yoksa peyg. kabul ermeyen mi var estağfirullah...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
£rvaaNur ZeliHa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya hanzala krdedş sende heryerde tartışma çıkarıyosun onlar sadece yol gsteriyolar yaşayan alimlerr yoksa peyg. kabul ermeyen mi var estağfirullah...
tamam tamam kızma zaten sitede tartışmacı biri olark görünüyorum zaten pek yorum yapmamaya çalışıcam allah razı olsun emegine saglık diyorum hakkını helal et
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
ben sadece fikrimi sölüyom kızmam ben ayrıca foruma yorum yapaıp yapmana bişe diyen yok konularını takip ediyoruz güzwel sorun yok onu sen bilirsinnn

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
£rvaaNur ZeliHa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kalbini kırmak istemedim özür dilerimm sadece bakış açına tepki verdim ben..
yok estf tabiki bende yanlışlıklar varsa tepkini göstereçeksin nediyelim hayrolur inşallah ben hep dua ederim eyer yanlış yoldaysam allah beni dogru yola sevketsin diye dua edermisn sende bana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.