You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SEYDA (K.S.) HAZRETLERİ'NİN 63. YILA SIĞAN SÜNNETE MUTABAAT HAYATI

SEYDA (K.S.) HAZRETLERİ'NİN 63. YILA SIĞAN SÜNNETE MUTABAAT HAYATI

Yeni Üye
RE: SEYDA (K.S.) HAZRETLERİ'NİN 63. YILA SIĞAN SÜNNETE MUTABAAT HAYATI
s.a aleykum kareşım benım bır arkadaşım var umreye gııt ve geldı allah kabul etsın.oda oranın güzelliğini anlatıyorken bır arkadaş aynen şu şekılde dedi;heh kardeşim bak burasıda böyle kalabalık burda da mescıd var burasıda çok güzel. falan filan ya bakarmısın cahilliğe kalkıp mescid_i nevebiyle seyda efendının bulunduğu menzili bir tutyor bune sapılıktır ya olurmu böyle şey kardeşim sana soruyorum :?s.a
Değerliabu_musab77, kullanıcısı Jan 2009 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Cvp: RE: SEYDA (K.S.) HAZRETLERİ'NİN 63. YILA SIĞAN SÜNNETE MUTABAAT HAYATI
abu_musab77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:s.a aleykum kareşım benım bır arkadaşım var umreye gııt ve geldı allah kabul etsın.oda oranın güzelliğini anlatıyorken bır arkadaş aynen şu şekılde dedi;heh kardeşim bak burasıda böyle kalabalık burda da mescıd var burasıda çok güzel. falan filan ya bakarmısın cahilliğe kalkıp mescid_i nevebiyle seyda efendının bulunduğu menzili bir tutyor bune sapılıktır ya olurmu böyle şey kardeşim sana soruyorum :?s.a

v.alykmslm abicm,bu tür sohbetleri pek hoş karşılamıyorum..malum ne kadar güzel ve faydalı olursa olsun,EFENDİMİZ (ASV)'in bastığı yerlerle bir tutulamaz..benim görüşüm bu niyetler değişiyor..RABBIM HEPİMİZİ ISLAH EYLESİN....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
abu_musab77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:s.a aleykum kareşım benım bır arkadaşım var umreye gııt ve geldı allah kabul etsın.oda oranın güzelliğini anlatıyorken bır arkadaş aynen şu şekılde dedi;heh kardeşim bak burasıda böyle kalabalık burda da mescıd var burasıda çok güzel. falan filan ya bakarmısın cahilliğe kalkıp mescid_i nevebiyle seyda efendının bulunduğu menzili bir tutyor bune sapılıktır ya olurmu böyle şey kardeşim sana soruyorum :?s.a

s.a
kardeşim benim akıl sahibi bir insan nasıl olurda bir tutar ki..
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: SEYDA (K.S.) HAZRETLERİ'NİN 63. YILA SIĞAN SÜNNETE MUTABAAT HAYATI
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.