Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
SEYDA (K.S.) HAZRETLERİ'NİN 63. YILA SIĞAN SÜNNETE MUTABAAT HAYATI
SEYDA (K.S.) HAZRETLERİ'NİN 63. YILA SIĞAN SÜNNETE MUTABAAT HAYATI
abu_musab77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:s.a aleykum kareşım benım bır arkadaşım var umreye gııt ve geldı allah kabul etsın.oda oranın güzelliğini anlatıyorken bır arkadaş aynen şu şekılde dedi;heh kardeşim bak burasıda böyle kalabalık burda da mescıd var burasıda çok güzel. falan filan ya bakarmısın cahilliğe kalkıp mescid_i nevebiyle seyda efendının bulunduğu menzili bir tutyor bune sapılıktır ya olurmu böyle şey kardeşim sana soruyorum :?s.a
v.alykmslm abicm,bu tür sohbetleri pek hoş karşılamıyorum..malum ne kadar güzel ve faydalı olursa olsun,EFENDİMİZ (ASV)'in bastığı yerlerle bir tutulamaz..benim görüşüm bu niyetler değişiyor..RABBIM HEPİMİZİ ISLAH EYLESİN....
abu_musab77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:s.a aleykum kareşım benım bır arkadaşım var umreye gııt ve geldı allah kabul etsın.oda oranın güzelliğini anlatıyorken bır arkadaş aynen şu şekılde dedi;heh kardeşim bak burasıda böyle kalabalık burda da mescıd var burasıda çok güzel. falan filan ya bakarmısın cahilliğe kalkıp mescid_i nevebiyle seyda efendının bulunduğu menzili bir tutyor bune sapılıktır ya olurmu böyle şey kardeşim sana soruyorum :?s.a
s.a
kardeşim benim akıl sahibi bir insan nasıl olurda bir tutar ki..
(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi