You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

sevgili üyelerin dikkatine

...DeRsAaDeT...
hep üyelerin yöneticilerden istekleri olacak değil ya bu sefer benim sevgili üye arkadaşlarımdan bir isteğim olacak....

öncelikle faydalı paylaşımlar yapan bütün kardeşlerimden Allah razı olsun..paylaşımlardan yana bir sıkıntı yok fakat konuyu hangi başlık altında açsak diye bir tereddüt geçiriyoruz sanırım ben böyle bir kanaate vardım..çünkü ilgilendiğim islami bölümler de bir çok baslığı uygun yere taşıdım.Bundan rahatsızlık mı duydum hayır görevimdir yapmak zorundayım ama konunun içeriğine bakmadan rast gele baslık açan arkadaşlar oluyor..daha dikkatli ve düzenli davranılmasını rica ediyorum..düzenli bir forum modeli çizelim hep birlikte..belki bu daha önce de dile getirlidi ama bir kez daha hatırlatmak mahiyetinde duyurmak istedim..haydi kolay gele vesselam...
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: sevgili üyelerin dikkatine
Lütfen üye olmayan yazmasın sayın atmaca biz sizin başlıklara bakıyormuyuzgülücük

Kendi adıma daha dikkatli olacağım zülcüğümWink
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: RE: sevgili üyelerin dikkatine
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende bir üyeyim freegülücük

Ben admin değilsem sende üye değilsin birisini seç ya üye ol ya admingülücük
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
güzelikleri paylaşma adına konu açıyoruz ama çoğu kez
konu başlığndan da anlaşılacağı gibi okumadan konuyu açıyoruz.
amaç daha çok mesajım olsun olmamalı güzellıklerden faydalı olan şeylerden
yararlanmak olmalıdır selam ve dua ile
BENİ SANA BAĞLAYAN YOLLARIM ÇETİN
TAŞIDIGIM KOR ATEŞSIN AVUÇLARIMDA
DAĞLAR BİLE DAYANMADI AĞIRDIR YÜKÜM
YÜREK YÜREK ÇİLE ÇİLE ZOR BIR ZAMANDA
YANGIN YANGIN BÜYÜTTÜGÜM UMUDUM SENSİN .
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
feCre kıYam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzelikleri paylaşma adına konu açıyoruz ama çoğu kez
konu başlığndan da anlaşılacağı gibi okumadan konuyu açıyoruz.
amaç daha çok mesajım olsun olmamalı güzellıklerden faydalı olan şeylerden
yararlanmak olmalıdır selam ve dua ile

çok doğru söyledin kardeşim Allah razı olsun..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Lütfen üye olmayan yazmasın sayın atmaca biz sizin başlıklara bakıyormuyuzgülücük

Kendi adıma daha dikkatli olacağım zülcüğümWink

sagolasın cnm senden yana şüphem yokWink
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.