You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: sevgili günlük
"..hayatın sentetik yanlarını kemirmeden semiremeyen bir fareden.."

Zihnimden geçirdiklerimi şu an kaleme dökmeyi çok istiyorum doğru kelimeleri bulabilirmiyim bilemiyorum.

Ruhum asi bir kuş misali kanatlarını çırpıyor ne yöne uçmasını gerektiğini bilmeyen uçmayı yeni öğrenmiş kuş gibi.Bir avcının onu vurabilme ihtimali onu korkutsada kanatlarını çırpıyor.

Yeni bir yaş yeni bir yıl yeni umutlar yeni hayaller ama her zamanki gibi attığı adımın zemininin sağlamlıgını kontrol eden bir ayak gibi tedirgin olanda yine ben.İsyanım dağları taşları aşsın istiyorum.anlaşılmayacağımı bile bile.

Çok şeyler var zihnimde yazmak istediğim,hani dolar dolar taşarsınya kelimelerin kifayetsin kalacağını düşünürsün o misal.

Bana kendimi değerli hissettiren tüm kıymetlilerime çok teşekkür ederim .İyiki varsınız...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sevgili günlük bu bir deneme msjıdır

yanlış yazmışız kahkaha
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-09-2010, Saat:06:39 PM, Düzenleyen: gülsevra.
köyün delisi
hey gidinin günlüğü,
biz de mi tufaya düşecektik, biz de mi bu hallere kalacaktık... vay anasını be günlük... ama bu gece mubarek gece, bin kere dua ederim elbet biri kabul olur.. o zman da vay onların hallerine... çok sinirliyim biliyorum ama ne yapalım be günlük, konuştuğum kimse yok içimde birikince böyle çıkıyor dışıma, idare et sen bari Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
muhterem günlük;
son günüm ha bugün, bana iyi bak.. son kozlarımı da bugün oynayıp aklımda ve içimde bişy bırakmadan gideceğim.. gidecek yeri olması insanın güzel bişy.. aslında en olmayanımızın bile gidecek yeri var, cehennem gibi :D
keşke herşey daha farklı olsaydı cümlesi en güldüren cümledir beni, ama keşke herşey daha farklı olsaydı be günlük..
bir gün gelecek, yakacağım buraları, önce sevdikleirmin başına sıkarak birer kurşun, yakacağım buraları.. gardını al günlük.. hiçbir şey güzel olmayacak (:
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.