You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: sevgili günlük
sevgılı gunluk saat 00:42...
gecenın bu vaktınde,nıye hala bu tur dusunceler ıcındeyım,neden kafam hala karmasık,neden olacak seylere odaklanmak varken dıger adının ımkansız oldugu meseleler ile bogusuyorum? gıbı sorularla bogusup durmaktayım...
nıye kendıme bunu yaptıgımın farkında degılım...
nıye aklımın boyle olmalı dedıgını kalbım onay vermıyor,nıye yokusa suruyor herseyı,nıye nıye nıye...bı ara cozdugumu dusunmustum,kafamdakı soruların cevabını buldugumu dusunmustum;adına aptallık dedım o zamanlar ama degılmıs,adı o degılmıs....
dogru olan neymıs bılıyor musun gunluk;aklın ve kalbın aynı seyı soylememesı...
saldım ıkısınde ıpını,gıtsınler bakalım nereye gıdeceklerse...sankı benden baska gıdecek yerlerı var da....
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
günlük
bir günn akşamına varırken
bugünden nasibimi aldım sanırım
allah herkes akıl fikr anlayış ve bunları kullanma şansı versin diyorum

not: kimseye karışmayın..
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
''Yağmur üstüne üstüne yağsın küçük hanım''

Güzel başlayıp sonu kötü biten bir güne merhaba!!İnsan olarak o kadar anlatmaya kanelize olmuşuz ki karşımızdakini dinlemeyi bile unutabiliyoruz bazen.Elimizdekilerin kıymetini bilmemek mi bu. Bazen görünen şeyler aslında gördüğümüz şeyler olmayabiliyor.
Dünümü düşünmeden yarınımı hesap etmeden saldım çayıra bir yaşamı bazen o kadar çok istiyorum ki.İnsan fıtratının dışına çıkamıyor.Değişim ve gelişim her zaman olsada dönüp dolaşıp karakterinin o ana temasına takılıp kalıyorsun.

Başkalarının hatalarının sıkıntısını ben çekmek zorundamıyım diyorum bazen.
Ve kızıyorum kendime neden içim damarken dışıma mermer ördüm mesela?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
günlük epeydir günlük muamelesi yapmadım sana
kızma bana
şker alayım sana
bayram geliyor sevin sene
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Sevgili günlük şuan saat 01,24..
Forumumuza yeni üye oldum ve bundan çok memnunum.Birçok güzel ve ihtiyacım olan bilgileri bulabiliyorum.İyiki varsınız.
Eğer, bir gün beni boynu eğik görürseniz, bilinki yere düşen birini kaldırmak için boynumu eğmişimdir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
günlük şu an saatin kaç olduğunu yazmaya üşeniyorum zaten forum msjların altına otomatik olarak tarih ve saati yazıyo
yorgunluktan yazacaklarımı unuttum sanırım gülücük neyse hayırlısı olsun Smile
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
sevgılı gnluk yetmedimi herşeyi görmezden gelmelerimiz , hiç bişey olmamıs gibi hep gülümsemelerimiz... ne zaman aglıcaz lan biz agla lan agla..
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sen hiç pembe giydin mi günlük
bu alemde erkek adama zorla pembe giydirielermiş
bugün bunu öğrendim
batsın bu dünya
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.